stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans
akjam Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Jaki burżuj z Ciebie....
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Jaki burżuj z Ciebie.... kto bogatemu zabroni hehe
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: w sedanie
akjam Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Jaki burżuj z Ciebie.... kumpel powiedział, że będę zadowolony z ceny :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 12:57_________________________________________________ Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: to auto już jest słabe na tych pancernych avusach, jakbym tam wrzucił 18" to by ledwo jechał A to ja mam objeżdzać B7, a nie na odwrót
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: w sedanie avant jest zdecydowanie ładniejszy od sedana....
Adrenalina Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jutro jednak nie przyjadę na letnich Dzisiaj zamówiłem nowe tarcze, klocki, łożyska na tył i będą dopiero jutro W środę wymiana w ASO i od środy pełen lans Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: w sedanie avant jest zdecydowanie ładniejszy od sedana.... no ba!
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 nie znacie się, w sedanach przyszłość ya yhymm[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 15:36_________________________________________________ Witam wszystkich!!!! cześć
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 nie znacie się, w sedanach przyszłość No właśnie w tym problem że się znamy Witam wszystkich!!!!
Adrenalina Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Witam wszystkich!!!! cze oki skąd klikasz?
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Witam wszystkich!!!! cze oki skąd klikasz? jak tam obiad? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Witam wszystkich!!!! cze oki skąd klikasz? jak tam obiad? :gwizdanie: yyyyy.... nooo ten.... także tego ...
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 czyli VIFON cisnę po gorzałę do BT a przy okazji po stojak do lidla
Adrenalina Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 czyli VIFON jaki vifon? piersi dochodzą
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 czyli VIFON cisnę po gorzałę do BT a przy okazji po stojak do lidla to już nie te czasy, teraz albo konkret obiad, albo "bo zupa była za słona" :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 15:56_________________________________________________11 dzień z rzędu na forum w robocie zaliczony Można się zbierać do domu
Rekomendowane odpowiedzi