Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 czyli VIFON jaki vifon? piersi dochodzą :polew: Zbieram się na pakownie masy nabrać przed BT
akjam Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 czyli VIFON jaki vifon? piersi dochodzą :polew: Zbieram się na pakownie masy nabrać przed BT Grisza! Nie zrobisz nic już z sadełkiem przez te kilka dni.
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 czyli VIFON jaki vifon? piersi dochodzą :polew: Zbieram się na pakownie masy nabrać przed BT Grisza! Nie zrobisz nic już z sadełkiem przez te kilka dni. Akjam, odebrałeś ? Jak to wygląda ?
akjam Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 czyli VIFON jaki vifon? piersi dochodzą :polew: Zbieram się na pakownie masy nabrać przed BT Grisza! Nie zrobisz nic już z sadełkiem przez te kilka dni. Akjam, odebrałeś ? Jak to wygląda ? Taaaa... zj***li! Wieczorem fotki bo może uda mi się to dziś zamontować! Fciul za***iście!!!! :kox: :kox: I po pracy
akjam Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 no to fajnie za***iście!!! :notworthy: Pan Krzysztof spoko gość i sam szef też! Dzięx!!!!! :kox:
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 no to fajnie za***iście!!! :notworthy: Pan Krzysztof spoko gość i sam szef też! Dzięx!!!!! :kox: Cieszy mnie to
akjam Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 no to fajnie za***iście!!! :notworthy: Pan Krzysztof spoko gość i sam szef też! Dzięx!!!!! :kox: Cieszy mnie to Jutro będziesz na spociszonie? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 siema sprzedały sie ledy wkońcu naprawie hamulce I po pracy nie zapomnij mi tej opalary jutro bo mi starszy jajka urwie
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 siema sprzedały sie ledy wkońcu naprawie hamulce I po pracy nie zapomnij mi tej opalary jutro bo mi starszy jajka urwie
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 no to fajnie za***iście!!! :notworthy: Pan Krzysztof spoko gość i sam szef też! Dzięx!!!!! :kox: Cieszy mnie to Jutro będziesz na spociszonie? :gwizdanie: tak
akjam Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 no to fajnie za***iście!!! :notworthy: Pan Krzysztof spoko gość i sam szef też! Dzięx!!!!! :kox: Cieszy mnie to Jutro będziesz na spociszonie? :gwizdanie: tak :gwizdanie: ale sie wyspalemmm Kędzior połowe życia prześpisz!
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kędzior połowe życia prześpisz! a druga polowe przepracuje wiem wiem
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 witka pany, będziesz jutro? jutro Miszka stawia :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Stasiu pochytasz mi oring do tej śrubki z tego tematu bo chyba mi cieknie z tamtad :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193840.0
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 witka pany, będziesz jutro? jutro Miszka stawia :gwizdanie: jeszcze nie patrzyłem w kalendarz, na bank mam spotkanie ok 17 w Zatorze i nie wiem ile mi tam zejdzie i czy nie będę miał jeszcze czegoś później, będę wiedział za ok 3 godziny
Rekomendowane odpowiedzi