akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 o 7 spod mojej chaty No teraz lepiej! [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:52_________________________________________________Dzięx!
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja też się zbieram bo o 4 pobudka do zobaczenia jutro
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja też lecę bo jakby udało się jechać jutro do tej Istebnej to bym nie miał siły na zjazdy! Miszka! Dla mnie może być... probably the best beer in the world... choć nie wiem czy dotrę ale jakby co to odbiorę w przyszłym tygodniu tylko musiałbyś wozić je cały czas w bagażniku żeby było zimniutkie.
Maxito Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ty i tak nie pojedziesz bo na diecie jesteś jak byśbył to byś wiedział że ostatnio sie skusiłem na macka
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja też lecę bo jakby udało się jechać jutro do tej Istebnej to bym nie miał siły na zjazdy! Miszka! Dla mnie może być... probably the best beer in the world... choć nie wiem czy dotrę ale jakby co to odbiorę w przyszłym tygodniu tylko musiałbyś wozić je cały czas w bagażniku żeby było zimniutkie. Masz tel do kogoś od nas ??? Jak coś mój to : 600 996 743 wkleję tu bo i tak większość ludu go ma nie wiem skąd :gwizdanie: zdziwko tylko miałem jak życzenia odbierałem od nieznajomych
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja też lecę bo jakby udało się jechać jutro do tej Istebnej to bym nie miał siły na zjazdy! Miszka! Dla mnie może być... probably the best beer in the world... choć nie wiem czy dotrę ale jakby co to odbiorę w przyszłym tygodniu tylko musiałbyś wozić je cały czas w bagażniku żeby było zimniutkie. Masz tel do kogoś od nas ??? Jak coś mój to : 600 996 743 wkleję tu bo i tak większość ludu go ma nie wiem skąd :gwizdanie: zdziwko tylko miałem jak życzenia odbierałem od nieznajomych Krolu to ja go przekleję w "na każdy temat" i już nie będziesz musiał go ukrywać przed innymi z forum
Maxito Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 coż 23 wybiła... trza kimke zaliczyć bo jutro kolejny trudny dzień miszka nistety ja tylko 10000 zarabiam więc wiesz do ciebie jeszcze troche mi brakuje
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no spoko Max nie w tym sęk był , nie ważne
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja też lecę bo jakby udało się jechać jutro do tej Istebnej to bym nie miał siły na zjazdy! Miszka! Dla mnie może być... probably the best beer in the world... choć nie wiem czy dotrę ale jakby co to odbiorę w przyszłym tygodniu tylko musiałbyś wozić je cały czas w bagażniku żeby było zimniutkie. Masz tel do kogoś od nas ??? Jak coś mój to : 600 996 743 wkleję tu bo i tak większość ludu go ma nie wiem skąd :gwizdanie: zdziwko tylko miałem jak życzenia odbierałem od nieznajomych Krolu to ja go przekleję w "na każdy temat" i już nie będziesz musiał go ukrywać przed innymi z forum TO ja dodam twój jako anons ładna sexy napalona i zobaczymy kto będzie miał bardziej przejebane
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja też lecę bo jakby udało się jechać jutro do tej Istebnej to bym nie miał siły na zjazdy! Miszka! Dla mnie może być... probably the best beer in the world... choć nie wiem czy dotrę ale jakby co to odbiorę w przyszłym tygodniu tylko musiałbyś wozić je cały czas w bagażniku żeby było zimniutkie. Masz tel do kogoś od nas ??? Jak coś mój to : 600 996 743 wkleję tu bo i tak większość ludu go ma nie wiem skąd :gwizdanie: zdziwko tylko miałem jak życzenia odbierałem od nieznajomych Krolu to ja go przekleję w "na każdy temat" i już nie będziesz musiał go ukrywać przed innymi z forum TO ja dodam twój jako anons ładna sexy napalona i zobaczymy kto będzie miał bardziej przejebane Ja wiem kto by miał wtedy przyj**ane
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja też lecę bo jakby udało się jechać jutro do tej Istebnej to bym nie miał siły na zjazdy! Miszka! Dla mnie może być... probably the best beer in the world... choć nie wiem czy dotrę ale jakby co to odbiorę w przyszłym tygodniu tylko musiałbyś wozić je cały czas w bagażniku żeby było zimniutkie. Masz tel do kogoś od nas ??? Jak coś mój to : 600 996 743 wkleję tu bo i tak większość ludu go ma nie wiem skąd :gwizdanie: zdziwko tylko miałem jak życzenia odbierałem od nieznajomych Krolu to ja go przekleję w "na każdy temat" i już nie będziesz musiał go ukrywać przed innymi z forum TO ja dodam twój jako anons ładna sexy napalona i zobaczymy kto będzie miał bardziej przejebane Ja wiem kto by miał wtedy przyj**ane ja też wiem - Ty [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 23:47_________________________________________________dobra do jutra Pany
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja też lecę bo jakby udało się jechać jutro do tej Istebnej to bym nie miał siły na zjazdy! Miszka! Dla mnie może być... probably the best beer in the world... choć nie wiem czy dotrę ale jakby co to odbiorę w przyszłym tygodniu tylko musiałbyś wozić je cały czas w bagażniku żeby było zimniutkie. Masz tel do kogoś od nas ??? Jak coś mój to : 600 996 743 wkleję tu bo i tak większość ludu go ma nie wiem skąd :gwizdanie: zdziwko tylko miałem jak życzenia odbierałem od nieznajomych Krolu to ja go przekleję w "na każdy temat" i już nie będziesz musiał go ukrywać przed innymi z forum TO ja dodam twój jako anons ładna sexy napalona i zobaczymy kto będzie miał bardziej przejebane Ja wiem kto by miał wtedy przyj**ane ja też wiem - Ty Od kogo może od ciebie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 kapelusz z rana kapelusz z rana jak śmietana
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 kapelusz z rana kapelusz z rana jak śmietana Miszka pracujesz ?
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 kapelusz z rana kapelusz z rana jak śmietana Miszka pracujesz ? no ale zaraz kończę
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 kapelusz z rana kapelusz z rana jak śmietana Miszka pracujesz ? no ale zaraz kończę Tobie ta Polska to się udała
Rekomendowane odpowiedzi