Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 to może się cos napijemy... trza by było po siłowni krew rozrzedzić :gwizdanie:
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 to może się cos napijemy... trza by było po siłowni krew rozrzedzić :gwizdanie: To co łykasz przed siłką musisz brać podwójne dawki przy takim sporym spożyciu alko!
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 to może się cos napijemy... trza by było po siłowni krew rozrzedzić :gwizdanie: To co łykasz przed siłką musisz brać podwójne dawki przy takim sporym spożyciu alko! dobra dobra.... powiedział co wiedział
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 to może się cos napijemy... trza by było po siłowni krew rozrzedzić :gwizdanie: hmmm ja bardzo chętnie ale mam jeszcze kurs na sośnicę ;( muszę się jeszcze wstrzymać
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 to może się cos napijemy... trza by było po siłowni krew rozrzedzić :gwizdanie: To co łykasz przed siłką musisz brać podwójne dawki przy takim sporym spożyciu alko! dobra dobra.... powiedział co wiedział Chlorze! to może się cos napijemy... trza by było po siłowni krew rozrzedzić :gwizdanie: hmmm ja bardzo chętnie ale mam jeszcze kurs na sośnicę ;( muszę się jeszcze wstrzymać Łączymy się z Tobą w bólu.
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 to może się cos napijemy... trza by było po siłowni krew rozrzedzić :gwizdanie: To co łykasz przed siłką musisz brać podwójne dawki przy takim sporym spożyciu alko! dobra dobra.... powiedział co wiedział Chlorze! to może się cos napijemy... trza by było po siłowni krew rozrzedzić :gwizdanie: hmmm ja bardzo chętnie ale mam jeszcze kurs na sośnicę ;( muszę się jeszcze wstrzymać Łączymy się z Tobą w bólu. :notworthy:
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja jeszcze muszę siedzieć w robocie ale wieczorkiem może jakieś pifffko zrobię... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja jeszcze muszę siedzieć w robocie ale wieczorkiem może jakieś pifffko zrobię... :gwizdanie: miałeś mieć cały tydzień urlopu... przynajmniej tak mówiłeś
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja jeszcze muszę siedzieć w robocie ale wieczorkiem może jakieś pifffko zrobię... :gwizdanie: miałeś mieć cały tydzień urlopu... przynajmniej tak mówiłeś No właśnie miałem urlopik... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać...
Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy Stan przywiezie jakieś prezenty? P.S. To już dziś wraca? Nie za wcześnie? Chyba do dzisiaj był turnus?
Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy Stan przywiezie jakieś prezenty? P.S. To już dziś wraca? Nie za wcześnie? Chyba do dzisiaj był turnus? pewnie codziennie pili i się awanturowali, więc ich wyrzucili za 150 km będzie w domku
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy No nic tylko pozazdrościć żony... Ze tak tęskni... :>
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy Stan przywiezie jakieś prezenty? P.S. To już dziś wraca? Nie za wcześnie? Chyba do dzisiaj był turnus? pewnie codziennie pili i się awanturowali, więc ich wyrzucili za 150 km będzie w domku To jeszcze ze 2 godzinki z przerwą na bronxa ...
Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy No nic tylko pozazdrościć żony... Ze tak tęskni... :> specjalnie to piszę ... jak poczyta to się ucieszy
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy No nic tylko pozazdrościć żony... Ze tak tęskni... :> specjalnie to piszę ... jak poczyta to się ucieszy Spierdalam do domu!
Grisza79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy No nic tylko pozazdrościć żony... Ze tak tęskni... :> specjalnie to piszę ... jak poczyta to się ucieszy ahh.. te kobiety :gwizdanie: a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy No nic tylko pozazdrościć żony... Ze tak tęskni... :> specjalnie to piszę ... jak poczyta to się ucieszy spadam do domu! jedz jedz... flacha już w lodówce czeka na ciebie
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a ja czekam... :gwizdanie: aż tak się nie możesz doczekać... no już się stęskniłyśmy No nic tylko pozazdrościć żony... Ze tak tęskni... :> specjalnie to piszę ... jak poczyta to się ucieszy spadam do domu! jedz jedz... flacha już w lodówce czeka na ciebie No czeka, czeka ale dziś może się nie doczeka...
Rekomendowane odpowiedzi