tolek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jol cziekierałt Tolek wezmiesz na spota lapka z xp ? yes
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jak narazie.... to dzisiaj jest dzień witania się :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja się już witałem, to teraz się pochwalę... :gwizdanie: auto stoi u mechnika i na jutro będzie mała gleba...
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja się już witałem, to teraz się pochwalę... :gwizdanie: auto stoi u mechnika i na jutro będzie mała gleba... :oklaski:
Adam.S Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Tolek robi glebe a ja chętnie bym swój zawias zamienił na serie
tolek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Tolek robi glebe a ja chętnie bym swój zawias zamienił na serie no mam nadzieję, że za tydzień znów nie będę stał u mechanika, żeby przywrócić go do serii i na forum napiszę: "zamienię felę 18 na jakąś ładną 16"
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 po pracy wszystko wskazuje na to, że jutro będę na spocie - taka mała informacja dla tych co nie chcą być na spocie jak ja jestem
addassko Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 po pracy wszystko wskazuje na to, że jutro będę na spocie - taka mała informacja dla tych co nie chcą być na spocie jak ja jestem Miszka no ok thx za info
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 po pracy wszystko wskazuje na to, że jutro będę na spocie - taka mała informacja dla tych co nie chcą być na spocie jak ja jestem Miszka no ok thx za info
addassko Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tolek powodzonka - jak potrzebujesz pomocy moj numer znasz
Bulczas Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Tolek robi glebe a ja chętnie bym swój zawias zamienił na serie no mam nadzieję, że za tydzień znów nie będę stał u mechanika, żeby przywrócić go do serii i na forum napiszę: "zamienię felę 18 na jakąś ładną 16" Chętnie się zamienie
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Tolek robi glebe a ja chętnie bym swój zawias zamienił na serie no mam nadzieję, że za tydzień znów nie będę stał u mechanika, żeby przywrócić go do serii i na forum napiszę: "zamienię felę 18 na jakąś ładną 16" Chętnie się zamienie a pięknie by wyglądała Twoja na tych felgach
Bulczas Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam Tolek robi glebe a ja chętnie bym swój zawias zamienił na serie no mam nadzieję, że za tydzień znów nie będę stał u mechanika, żeby przywrócić go do serii i na forum napiszę: "zamienię felę 18 na jakąś ładną 16" Chętnie się zamienie a pięknie by wyglądała Twoja na tych felgach Może na któryś sezon sobie takie sprawie
Rekomendowane odpowiedzi