Seski Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a ja dzisiaj nie dam rady... jeszcze jestem w lesie... :/
talib1990 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 już wróciłem.. dzięki za spotkanie ... Seves ... B6 miazga
Bulczas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 po spocie. To szybkie psssyytt i do łóżka
Kanar Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie żebym jakoś specjalnie wymarzł.. ale tego posta pisze jednym palcem bo reszta mi zesztywniała
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 stanleye dziękują prysznic i spać (bez psssytt) :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Pierwszy.... Dzięki za spota..... Kiełbaski mega wypaśne
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to już wiem w jakiej postaci bedę miał kanapki do końca tygodnia :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 diman ładnie na czerwonym chciałeś jechać :gwizdanie: ..............z tytoniem kierwa
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Stasiu, zawsze to lepsze niż knorr czy vifon
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 diman ładnie na czerwonym chciałeś jechać :gwizdanie: ..............z tytoniem kierwa :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 spocik spoko ale mnie wypizgało w ch uj szczególnie po plecach
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No trochę zimno ale co zrobisz... człowiek nie jest taki żeby miał od tego umrzeć
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 diman ładnie na czerwonym chciałeś jechać :gwizdanie: ..............z tytoniem kierwa :gwizdanie: Nie zauważył pewnie bo wgrywał nowe gry do fona :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No trochę zimno ale co zrobisz... człowiek nie jest taki żeby miał od tego umrzeć No właśnie. diman ładnie na czerwonym chciałeś jechać :gwizdanie: ..............z tytoniem kierwa :gwizdanie: Nie zauważył pewnie bo wgrywał nowe gry do fona :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Miszka http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5574203&postcount=1 LATARA
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 diman ładnie na czerwonym chciałeś jechać :gwizdanie: ..............z tytoniem kierwa :gwizdanie: Nie zauważył pewnie bo wgrywał nowe gry do fona :gwizdanie: ale byś to widział dwa pasy , jeden w lewo i czerwone i drugi prosto i czerwone, ja za stanleyami stoję na lewym a na prawym tnie diman a do świateł ze 20m i w ostatniej chwili hamulec :polew: :polew: :polew: :polew:lałem potem, jeszcze z tego z 10 min (na Murckach mnie puściło ) :polew: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 23:32_________________________________________________ Miszka http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5574203&postcount=1 LATARA spoko dzięki zaraz zainstaluję
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 diman ładnie na czerwonym chciałeś jechać :gwizdanie: ..............z tytoniem kierwa :gwizdanie: Nie zauważył pewnie bo wgrywał nowe gry do fona :gwizdanie: ale byś to widział dwa pasy , jeden w lewo i czerwone i drugi prosto i czerwone, ja za stanleyami stoję na lewym a na prawym tnie diman a do świateł ze 20m i w ostatniej chwili hamulec :polew: :polew: :polew: :polew:lałem potem, jeszcze z tego z 10 min (na Murckach mnie puściło ) :polew: :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Diman pewnie zaraz wpadnie, to skomentuje co i jak
Rekomendowane odpowiedzi