Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Nie podpuszczaj mnie bo znowu dam cynki żeby zrobić ankietę. oooo wlasnie... pogadamy sobie jeszcze o tym... :polew:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no to pssytt i meczyk, szkoda, że nie pokazują Chelsea vs. MU Poszukaj Stan dobrze na necie a znajdziesz... pssssyt RED BULL Nie podpuszczaj mnie bo znowu dam cynki żeby zrobić ankietę. oooo wlasnie... pogadamy sobie jeszcze o tym... :polew: Mówiłem Ci już. Bez flaszki nie gadam.
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mówiłem Ci już. Bez flaszki nie gadam. no to ja lepiej przywiez [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:14_________________________________________________ pssssyt RED BULL to jest niezdrowe
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mówiłem Ci już. Bez flaszki nie gadam. no to ja lepiej przywiez [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:14_________________________________________________ pssssyt RED BULL to jest niezdrowe a 5 piw dziennie zdrowe .... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mówiłem Ci już. Bez flaszki nie gadam. no to ja lepiej przywiez [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:14_________________________________________________ pssssyt RED BULL to jest niezdrowe a 5 piw dziennie zdrowe .... :gwizdanie: jak najbardziej
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 taaaa yhy..... :gwizdanie: a jedzie mi tu czołg
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a 5 piw dziennie zdrowe .... :gwizdanie: jak najbardziej zgadzam sie, chociaz 5 to moze nie ale 6 jak najbardziej
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a 5 piw dziennie zdrowe .... :gwizdanie: jak najbardziej zgadzam sie, chociaz 5 to moze nie ale 6 jak najbardziej Kurva nie mam do was siły.... wychodze... po piwo Biedny addassko, nigdy nie pił, na forum audi się zapisał i zanim zdobywac wiedze o to pić zaczoł
Gość elvis80 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry???????
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry??????? powinno zaczynać się od litery N np N4C
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie:
addassko Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Biedny addassko, nigdy nie pił, na forum audi się zapisał i zanim zdobywac wiedze o to pić zaczoł grisza co zrobic... trzeba pic
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kwaśniewska kiedyś powiedziała na TVN Style, że prawdziwy mężczyzna wypija minimum 2 piwa dziennie
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kwaśniewska kiedyś powiedziała na TVN Style, że prawdziwy mężczyzna wypija minimum 2 piwa dziennie I ma chorobę Filipińską czy coś przynajmniej raz w życiu! :polew:
Rekomendowane odpowiedzi