Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 to kiedyś musiało nastąpić i ciesze się że na placu a nie na autostradzie bo z moimi zapędami to mógłbym źle skończyć, a tak tylko blacha pogięta.. generalnie to musze tam wrócić i se udowodnić że umie.. ale to za pare tygodni ja bym próbował na tych tajlach a jak znowu polecisz poskładanym juz furaczem wsiadaj w bryke i szlifuj drift [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 23:31_________________________________________________lece kimać przyczepności panowie
Kanar Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 taaaaa przyczepności :gwizdanie: też spadam Dobrounoc (jak tobyło po czeskiej dobranocce)
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a wiesz jak jest po amerykańsku dobranoc???
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a wiesz jak jest po amerykańsku dobranoc??? Spie***j
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a wiesz jak jest po amerykańsku dobranoc??? Spie***j wyrażaj się na katowicach jesteś tu tylko kultura obowiązuje dobranoc- zgaś światło meeeeeeeeen :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a wiesz jak jest po amerykańsku dobranoc??? Spie***j wyrażaj się na katowicach jesteś tu tylko kultura obowiązuje Od kiedy
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja wam kurwwwwwaaaaaaaa zgaszę światło Spoty katowickie ? chyba destrakszyn derby ! ! ! Ten co jeździ tym czarnym avantem mi przyyyyyyyjebał w bok, ten tym drugim avantem z SRS dojjjjjjjjebał w ławkę................ Pany na spoty przyjeżdżamy trzeźwi ! ! ! zart ! ! ! Stanley jak dla mnie to sie dogadamy, jutro zadzwonie do kumpla tanio robi, a Kanar jak chcesz to terz przedzwonie w twojej sprawie albo zrobimy wycieczke do Mierzęcic [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:23_________________________________________________jaki spot :polew: :polew:
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 już wszyscy uciekli Miszka? Widzę, że jesteś w czołówce najaktywniejszych użytkowników...
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 już wszyscy uciekli Miszka? Widzę, że jesteś w czołówce najaktywniejszych użytkowników... Akjam byś widział tą bandę dziś na Muchowcu, kurrrrrrrwa dzicz
Kanar Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 :polew: qwa nie moge zasnąć wchodze na forum patrze a tu Miszka już szaleje.. i nie SRS a SL już wszyscy uciekli Miszka? Widzę, że jesteś w czołówce najaktywniejszych użytkowników... Akjam byś widział tą bandę dziś na Muchowcu, kurrrrrrrwa dzicz taaa a byś widział tego w tym srebsnym sedanie to cała ta dzicz przy Nim jak przedszkole wyglądała
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 :polew: qwa nie moge zasnąć wchodze na forum patrze a tu Miszka już szaleje.. i nie SRS a SL już wszyscy uciekli Miszka? Widzę, że jesteś w czołówce najaktywniejszych użytkowników... Akjam byś widział tą bandę dziś na Muchowcu, kurrrrrrrwa dzicz taaa a byś widział tego w tym srebsnym sedanie to cała ta dzicz przy Nim jak przedszkole wyglądała No niestety praca mnie zatrzymała!
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 :polew: qwa nie moge zasnąć wchodze na forum patrze a tu Miszka już szaleje.. i nie SRS a SL już wszyscy uciekli Miszka? Widzę, że jesteś w czołówce najaktywniejszych użytkowników... Akjam byś widział tą bandę dziś na Muchowcu, kurrrrrrrwa dzicz taaa a byś widział tego w tym srebsnym sedanie to cała ta dzicz przy Nim jak przedszkole wyglądała ale w nic nie dojebbbbbbbałem ale śmiechu i tak było co niemiara jest impreza są koszta 4-seta ''oblana'' jakie leszcze :polew:
Kanar Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 niee po za tym że została po Tobie plama oleju to nic Ci nie dolega :polew: nie moge tu!! fakt śmiechu było masa!!
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 niee po za tym że została po Tobie plama oleju to nic Ci nie dolega :polew: nie moge tu!! fakt śmiechu było masa!! odddddjebej się PLAMĘ OLEJU ZOSTAWIŁ KEŻOR (ps.keżor chyba Tobie ciekło albo znów ściemę zapodali)
Bulczas Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dzięki za wczoraj panowie, było spoko. Wypadki się zdarzają niestety, ale na szczęście obyło się bez ofiar Szkoda że ten plac nie jest trochę szerszy byłoby lepiej. Idę w kimę narka
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 siema z rana panowie. ja dziś miałem koszmary, a na spocie to się chyba pojawię jak śnieg stopnieje cały czas myślę czy zgłosić to z mojego AC ( ale chyba za mała szkoda), czy z OC sprawcy Miszka, jasne, że się dogadamy
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak było by tam trochę szerzej to byłby idealny. W sumie to można było przewidzieć, że jak ta dzicz ruszy...
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 drifterzy qr**, szkoda słów, to było moje pierwsze pukniecie w życiu ale jakby coś to dalej mam auto nie bite
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 drifterzy q***wa, szkoda słów, to było moje pierwsze pukniecie w życiu ale jakby coś to dalej mam auto nie bite W porównaniu do czarnego awanta nr 2 SR to twoje jest nie bite :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi