Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mnie łeb naqrwia! SKS :gwizdanie: Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: No będzie. Zbieramy ludzików. A coś tak wyskoczył nagle?
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mnie łeb naqrwia! mnie tez coś zaczyna chyba pogoda albo mało alko we krwi
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: może w następną środe z addasko jedzioemy do Akjama chyba, że w niedzielę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: bedzie tylko kombinujemy jakiegos busa zeby nas pozniej porozwozil :polew: :polew:
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mnie łeb naqrwia! mnie tez coś zaczyna chyba pogoda albo mało alko we krwi nieeee, to SKS [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:40_________________________________________________ Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: bedzie tylko kombinujemy jakiegos busa zeby nas pozniej porozwozil :polew: :polew: i kierowcę :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No bo mi się pograć a tu u mnie nie ma z kim
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No bo mi się pograć a tu u mnie nie ma z kim jebnij sobie piwko w międzyczasie
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: może w następną środe z addasko jedzioemy do Akjama chyba, że w niedzielę :gwizdanie: Jutro zadzwonię do kumpla i ustalę kiedy jest jakiś termin i będziemy działać. W niedzielę chyba idę do roboty... Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: bedzie tylko kombinujemy jakiegos busa zeby nas pozniej porozwozil :polew: :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: może w następną środe z addasko jedzioemy do Akjama chyba, że w niedzielę :gwizdanie: a co to za szpil się szykuje ...
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: może w następną środe z addasko jedzioemy do Akjama chyba, że w niedzielę :gwizdanie: a co to za szpil się szykuje ... Kędzior vs reszta!
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jak załatwicie busa mogę robić za kierowcę
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Będzie kiedyś zorganizowany ten meczyk jakiś :gwizdanie: może w następną środe z addasko jedzioemy do Akjama chyba, że w niedzielę :gwizdanie: a co to za szpil się szykuje ... Kędzior vs reszta!
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to może i ja bym sie skusił na stanie na bramie :kox: jak wcześniej nie urodzę ;(
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jak załatwicie busa mogę robić za kierowcę Jak załatwicie busa mogę robić za kierowcę :shocked: Znalazł się... :gwizdanie: to może i ja bym sie skusił na stanie na bramie :kox: jak wcześniej nie urodzę ;( Jak urodzisz to będziemy jednocześnie grać i opijać potomka!
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to może i ja bym sie skusił na stanie na bramie :kox: jak wcześniej nie urodzę ;( ok ty bedziesz bramkarzem, ja bede trenerem Bulczas nas bedzie wozil i podawal reczniki
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to może i ja bym sie skusił na stanie na bramie :kox: jak wcześniej nie urodzę ;( nie opuścimy Cię w tej zacnej chwili
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to może i ja bym sie skusił na stanie na bramie :kox: jak wcześniej nie urodzę ;( ok ty bedziesz bramkarzem, ja bede trenerem Bulczas nas bedzie wozil i podawal reczniki No i good! Ja ze Stanleyem w napadzie! :naughty:
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to może i ja bym sie skusił na stanie na bramie :kox: jak wcześniej nie urodzę ;( ok ty bedziesz bramkarzem, ja bede trenerem Bulczas nas bedzie wozil i podawal reczniki Trener podaje ręczniki
Rekomendowane odpowiedzi