stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No z tego co się słyszy to BREMBO to dobra firma i cena jaką koleś Ci zaprpopnował za przód i tył to bardzo dobra cena wg mnie. No i lecę do roboty. Do zoba za pól godziny. no to narka No i jestem. no to PSSSYTTTT
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No z tego co się słyszy to BREMBO to dobra firma i cena jaką koleś Ci zaprpopnował za przód i tył to bardzo dobra cena wg mnie. No i lecę do roboty. Do zoba za pól godziny. no to narka No i jestem. no to PSSSYTTTT To wypij moje zdrowie.
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 znowu mam odwieczny dylemat iść na parking zawieść wozidlo czy nie a nie chce mi się jak cholera
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 znowu mam odwieczny dylemat iść na parking zawieść wozidlo czy nie a nie chce mi się jak cholera przecież w Knurkowie nie kradną
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 znowu mam odwieczny dylemat iść na parking zawieść wozidlo czy nie a nie chce mi się jak cholera Lenistwo... :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 znowu mam odwieczny dylemat iść na parking zawieść wozidlo czy nie a nie chce mi się jak cholera przecież w Knurkowie nie kradną jasne niedawno ukradli na mojej drodze paska ;( znowu mam odwieczny dylemat iść na parking zawieść wozidlo czy nie a nie chce mi się jak cholera Lenistwo... :gwizdanie: żebyś wiedział jak się tyle czasu nudzisz to się rozleniwiasz
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no to pylaj na parkplatz :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no to pylaj na parkplatz :gwizdanie: dobra przekonałeś mnie :kox: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 20:26_________________________________________________to będzie można przyjąć jakiegoś alko w końcu
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no to pylaj na parkplatz :gwizdanie: dobra przekonałeś mnie :kox: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 20:26_________________________________________________to będzie można przyjąć jakiegoś alko w końcu
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 znowu mam odwieczny dylemat iść na parking zawieść wozidlo czy nie a nie chce mi się jak cholera przecież w Knurkowie nie kradną jasne niedawno ukradli na mojej drodze paska ;( znowu mam odwieczny dylemat iść na parking zawieść wozidlo czy nie a nie chce mi się jak cholera Lenistwo... :gwizdanie: żebyś wiedział jak się tyle czasu nudzisz to się rozleniwiasz To fakt... Jak się nic nie robi to tym bardziej się nie chce nic robić. :naughty: :decayed: no to pylaj na parkplatz :gwizdanie: dobra przekonałeś mnie :kox:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory!
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! a ja jednak sobie odpuściłem wlewik bo jakoś stracha mam czy nie cza będzie jechać gdzieś na rodzenie poczekam aż się mały urodzi i wtedy sobie odbije :kox:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! a ja jednak sobie odpuściłem wlewik bo jakoś stracha mam czy nie cza będzie jechać gdzieś na rodzenie poczekam aż się mały urodzi i wtedy sobie odbije :kox: Wódeczki nigdy nie braknie a ajakby cza było jechać rodzić to zonk!
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! a ja jednak sobie odpuściłem wlewik bo jakoś stracha mam czy nie cza będzie jechać gdzieś na rodzenie poczekam aż się mały urodzi i wtedy sobie odbije :kox: Wódeczki nigdy nie braknie a ajakby cza było jechać rodzić to zonk! no i właśnie też tak myślę i dałem sobie spokój chodź smaki są :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! a ja jednak sobie odpuściłem wlewik bo jakoś stracha mam czy nie cza będzie jechać gdzieś na rodzenie poczekam aż się mały urodzi i wtedy sobie odbije :kox: Wódeczki nigdy nie braknie a ajakby cza było jechać rodzić to zonk! no i właśnie też tak myślę i dałem sobie spokój chodź smaki są :gwizdanie: :gwizdanie: Walcz z tym!
Grisza79 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory!
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! a ja jednak sobie odpuściłem wlewik bo jakoś stracha mam czy nie cza będzie jechać gdzieś na rodzenie poczekam aż się mały urodzi i wtedy sobie odbije :kox: Wódeczki nigdy nie braknie a ajakby cza było jechać rodzić to zonk! no i właśnie też tak myślę i dałem sobie spokój chodź smaki są :gwizdanie: :gwizdanie: Walcz z tym! no wlasnie walcze zrobilem sobie zamiast drina grysik
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! Co jest Grisza?
Grisza79 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! Co jest Grisza? jak to co :gwizdanie: MEGA KAC
Rekomendowane odpowiedzi