akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no nie mam z kim ;( Olali mnie NaJlEpSZeGo! :drunk::drunk::drunk:
Grisza79 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no nie mam z kim ;( Olali mnie Frajerzy........ Ja bym się z miłą chęcią z tobą napił no ale..... Odbijesz sobie w zatorze a Ja z tobą
gracia Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no nie mam z kim ;( Olali mnie NaJlEpSZeGo! :drunk::drunk::drunk: Dziękuje, ale tu chodzi o picie [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________ no nie mam z kim ;( Olali mnie Frajerzy........ Ja bym się z miłą chęcią z tobą napił no ale..... Odbijesz sobie w zatorze a Ja z tobą Ok zapamiętam (mam to teraz na piśmie) Bo nie pamiętam dokładnie ale rok temu za dużo razem nie popilismy
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no nie mam z kim ;( Olali mnie NaJlEpSZeGo! :drunk::drunk::drunk: Dziękuje, ale tu chodzi o picie No spoko, spoko. Ogólnie życzenia złożyłem bo dopiero teraz się dowiedziałęm o Twoich urodzinach. A co do picia to cza było Nas zaprosić. P.S. Wypijemy jeszcze.
gracia Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no nie mam z kim ;( Olali mnie NaJlEpSZeGo! :drunk::drunk::drunk: Dziękuje, ale tu chodzi o picie No spoko, spoko. Ogólnie życzenia złożyłem bo dopiero teraz się dowiedziałęm o Twoich urodzinach. A co do picia to cza było Nas zaprosić. P.S. Wypijemy jeszcze. Luz, nie chwaliłam sie tym mozesz nie wiedzieć, ten jeden raz wybaczam I ciebie też trzymam za słowo
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no nie mam z kim ;( Olali mnie NaJlEpSZeGo! :drunk::drunk::drunk: Dziękuje, ale tu chodzi o picie No spoko, spoko. Ogólnie życzenia złożyłem bo dopiero teraz się dowiedziałęm o Twoich urodzinach. A co do picia to cza było Nas zaprosić. P.S. Wypijemy jeszcze. Luz, nie chwaliłam sie tym mozesz nie wiedzieć, ten jeden raz wybaczam I ciebie też trzymam za słowo
Grisza79 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 no nie mam z kim ;( Olali mnie NaJlEpSZeGo! :drunk::drunk::drunk: Dziękuje, ale tu chodzi o picie [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________ no nie mam z kim ;( Olali mnie Frajerzy........ Ja bym się z miłą chęcią z tobą napił no ale..... Odbijesz sobie w zatorze a Ja z tobą Ok zapamiętam (mam to teraz na piśmie) Bo nie pamiętam dokładnie ale rok temu za dużo razem nie popilismy Masz to jak w banku. Na mnie możesz liczyć A ostatni raz w zatorze wypiliśmy kilka kielichów tym razem potrojimi tą ilość :gwizdanie:
gracia Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Taaaak piliśmy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ok, to w tym roku też się napijemy (nie wiem czy aż tyle, bo potem znowu zapomnę i znowu będziemy musieli pić) ale coś się napijemy
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Taaaak piliśmy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ok, to w tym roku też się napijemy (nie wiem czy aż tyle, bo potem znowu zapomnę i znowu będziemy musieli pić) ale coś się napijemy Jak zapomnisz to znowu będzie okazja żeby się napić.
gracia Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No tak ale ile można czekać do następnej okazji!
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No tak ale ile można czekać do następnej okazji! Chlor...
Grisza79 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No tak ale ile można czekać do następnej okazji! Chlor... widze chlorze że CI sie spodobało określenie "chlor"
gracia Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kto... Ja.... nie, po prostu za dużo z wami przebywam,
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No tak ale ile można czekać do następnej okazji! Chlor... widze chlorze że CI sie spodobało określenie "chlor" Zmieniłem już opisy w telefonie i wszystkich z klubu mam na początku wpisanych chlor... :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kto... Ja.... nie, po prostu za dużo z wami przebywam, No tak ale ile można czekać do następnej okazji! Chlor... widze chlorze że CI sie spodobało określenie "chlor" Zmieniłem już opisy w telefonie i wszystkich z klubu mam na początku wpisanych chlor... :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :buahaha:
Grisza79 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 :gwizdanie: :gwizdanie:CHLORZE TY....
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No tak ale ile można czekać do następnej okazji! Chlor... widze chlorze że CI sie spodobało określenie "chlor" Zmieniłem już opisy w telefonie i wszystkich z klubu mam na początku wpisanych chlor... :polew: :polew: a nie lepiej AA ? wtedy będziemy na początku w książce telefonicznej
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Gracia - moc buziaków [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________spadam się coś napić
Rekomendowane odpowiedzi