krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 umowilem sie do aligatora na srode :decayed: i mam nadzieje ze tego twojego parcha kezor wezme na cwiare co z tym excelem :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/dlugopis_brelok_i_tura_szt_brak-t109390.135.html Miszka
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 umowilem sie do aligatora na srode :decayed: i mam nadzieje ze tego twojego parcha kezor wezme na cwiare sie obaczy masz lepszą baze i jak Ci Ali jebnie taki program jak Stanleyowi to mom pozamiatane :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 krolu jakis sprawdzian i cos takiego ze w jednym okienku wyskakuje data 2006-11-11 godzina 12:34.34 i trzeba to rozpisac na kolumny dzien miesiac rok tydzien godzina minuta sekunda no i standardowo jakies dodawanie odejmowanie mnozenie w tabelkach pryszcz, podpinasz VAGa i jedziesz z koksem [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 10:37_________________________________________________ umowilem sie do aligatora na srode :decayed: i mam nadzieje ze tego twojego parcha kezor wezme na cwiare sie obaczy masz lepszą baze i jak Ci Ali jebnie taki program jak Stanleyowi to mom pozamiatane :gwizdanie: za młody chłopak żeby mieć tyle koksu
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 umowilem sie do aligatora na srode :decayed: i mam nadzieje ze tego twojego parcha kezor wezme na cwiare sie obaczy masz lepszą baze i jak Ci Ali jebnie taki program jak Stanleyowi to mom pozamiatane :gwizdanie: sama moc niewystarczy :> jeszcze trzeba umieć trochę tym jeździć
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja sobie na wiosne podjade na korekte , albo na nowy program bo mam ze 160kunia , ale nie było nic ustawione po wymianie wtrysków
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 takiego nie bedzie softu.. Mowil ze cos kolo 165 KM bo nie mam FMIC'a a Stanley ma 170 to faktycznie różnica no ale Ty już będziesz miał wytrzymalsze turbo
SoMeS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no niby ta. Moglem wziasc za ta sama cene turbo brd, ale za duze by bylo. Dawids jaka cena u niego za BRD bom zainteresowany
SoMeS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 1800 chyba to dowiedz się czy nówki czy jakie to są
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 no niby ta. Moglem wziasc za ta sama cene turbo brd, ale za duze by bylo. toś zj***ł :gwizdanie: będziesz za jakiś czas żałował , a jak turbo nie jest większe niż GT22 to laga nie odczujesz , oczywiście z korektą.bo bez korekty/programu faktycznie będzie lag .
SoMeS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no niby ta. Moglem wziasc za ta sama cene turbo brd, ale za duze by bylo. toś zj***ł :gwizdanie: będziesz za jakiś czas żałował , a jak turbo nie jest większe niż GT22 to laga nie odczujesz , oczywiście z korektą.bo bez korekty/programu faktycznie będzie lag . dokładnie... to tak jak byś miał do wyboru za tą samą cenę i z takim samym wypasem a3 i a6
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 z tego co mowil to nówka. Nie potrzebuje takiego wielkiego turba. Jak wymienił bym wtryski i zrobil fmic to by wyplulo ok. 180 KM wiec dla mnie wystarczajaco.. Tylko ze w przypadku AWX to przyjmie mi w rozliczeniu moja turbine a przy brd nie. A co do porownania a3 czy a6 to zalezy. nie wszystkim potrzebne jest duze auto Ty matole ale te 180koni masz lekkim c**jkiem , plus do tego moment taki że by Ci sie płuca na fotelu odcisnęły i do tego płaski jak decha. no ale rób jak chcesz
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 tylko wtedy faktycznie by już wypadało pompki AL i FMIC i może by pod 200 dobiło skrzynia z wunglem w bagażniku :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 plus moment taki ze by mi sie skrzynia wysrala [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 11:01_________________________________________________somes ty w ile celujesz po korekcie? skrzynia nie ale sprzęgło i tak szybko spalisz ja celuje w +160 PS zobaczymy jaki ma kres wytrzymałości suszara AFN no chyba że Diman się zdecyduje
SoMeS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jeszcze proste rurki musze zrobic i tlumiki wywalic tak jak somes zrobil.. Ale musze kogos ze spawara dorwac albo sobie kupic zgapiacz
SoMeS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jeszcze proste rurki musze zrobic i tlumiki wywalic tak jak somes zrobil.. Ale musze kogos ze spawara dorwac albo sobie kupic zgapiacz no a jak jak cos jest fajne to nalezy to kopiowac, powielac, czcic :decayed: a ty kezor jak z modami teraz stoisz? możesz mnie czcić tylko
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 a ty kezor jak z modami teraz stoisz? ja musze założyć kolektor z AWX'a , ustawić kąt wtrysku i korekte programu zrobić i finito jak narazie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale sobie słodzicie :gwizdanie: Somes, spytaj sie Dawidsa co chce od Ciebie
SoMeS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale sobie słodzicie :gwizdanie: Somes, spytaj sie Dawidsa co chce od Ciebie Dawids co chcesz ode mnie?
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 nie wiem jeszcze cos wymysle a swoją drogą to sporo sporo pali Ci ta twoja fura :gwizdanie: taki wynik jest dla mnie chyba nieosiągalny
Rekomendowane odpowiedzi