Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 tak dojechała... mówiła że w Kato było bosko ale w tym sosnowcu to mega porazka...koles mocny w gadce a w gaciach jak u małego dziecka... nic nie poczuła taki bajtel... :polew: nom dzwonila mi ze Bulczas niejest za dobry w te klocki i zaluje ze nieprzyjechala do mnie Czyli to prawda... mi monika od Bulczasa mówiła to samo jak ostatnio dzwoniła żebym przyjechał... :polew: :polew: nie ładnie tak po nie obecnym...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :oklaski: no chwile mnie nie było i już jesteście przed gliwicami... sie pije sie zyje
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dobra ide spać, laska z odlotów ma płacone do 24
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 tak dojechała... mówiła że w Kato było bosko ale w tym sosnowcu to mega porazka...koles mocny w gadce a w gaciach jak u małego dziecka... nic nie poczuła taki bajtel... :polew: nom dzwonila mi ze Bulczas niejest za dobry w te klocki i zaluje ze nieprzyjechala do mnie Czyli to prawda... mi monika od Bulczasa mówiła to samo jak ostatnio dzwoniła żebym przyjechał... :polew: :polew: nie ładnie tak po nie obecnym... to lepiej nienadrabiaj spamu bo sie obrazisz
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 tak dojechała... mówiła że w Kato było bosko ale w tym sosnowcu to mega porazka...koles mocny w gadce a w gaciach jak u małego dziecka... nic nie poczuła taki bajtel... :polew: nom dzwonila mi ze Bulczas niejest za dobry w te klocki i zaluje ze nieprzyjechala do mnie Czyli to prawda... mi monika od Bulczasa mówiła to samo jak ostatnio dzwoniła żebym przyjechał... :polew: :polew: nie ładnie tak po nie obecnym... ustaw się w kolejce....
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :oklaski: no chwile mnie nie było i już jesteście przed gliwicami... sie pije sie zyje dobra ide spać, laska z odlotów ma płacone do 24 eee to już jej się czas skończył i nie dostałeś nic w gratisie...? to słabo było... [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 00:05_________________________________________________ tak dojechała... mówiła że w Kato było bosko ale w tym sosnowcu to mega porazka...koles mocny w gadce a w gaciach jak u małego dziecka... nic nie poczuła taki bajtel... :polew: nom dzwonila mi ze Bulczas niejest za dobry w te klocki i zaluje ze nieprzyjechala do mnie Czyli to prawda... mi monika od Bulczasa mówiła to samo jak ostatnio dzwoniła żebym przyjechał... :polew: :polew: nie ładnie tak po nie obecnym... to lepiej nienadrabiaj spamu bo sie obrazisz nigdy tego nie robię...
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dobra to teraz ja mykan spać... możecie mi jechac jak mnie nie będzie że jestem przystojny za***isty i wogole super... Nie obraże sie...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dobra to teraz ja mykan spać... możecie mi jechac jak mnie nie będzie że jestem przystojny za***isty i wogole super... Nie obraże sie... śpij dobrze, niech Ci się przyśnią aniołki
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dobra to teraz ja mykan spać... możecie mi jechac jak mnie nie będzie że jestem przystojny za***isty i wogole super... Nie obraże sie... czyli sie obrazisz
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ja też spadam, mam obiecane na śpiocha ( tylko nie pamiętam na którym piętrze)
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dobra to teraz ja mykan spać... możecie mi jechac jak mnie nie będzie że jestem przystojny za***isty i wogole super... Nie obraże sie... no wreszcie... to wiecie bo Mario to taki mały gej... :polew: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 00:09_________________________________________________to i ja zbijam stąd...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a to ja tez w takim razie lece w kime[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 00:12_________________________________________________Małpa - Miałem to rzucić (+ DJ Ike) na dobranoc
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :papa: :papa: odstaw to, co dzisiaj piłeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 00:16_________________________________________________tymczasem spadam, do dzisiaj
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 10 najaktywniejszych użytkowników w dniu dzisiejszym moskal 68 Kędzior 67 Mario22 63 stanley 54
akjam Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 O qqrwa!!! Ale polecieliście ze spamem.
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 śniło mi się, że ten mały knyp Mario 22 coś sapał O qqrwa!!! Ale polecieliście ze spamem. przywieź mi to drugie mam głody :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Właśnie jadę na zakupy a później będę jechał przez Tychy... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi