stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Bulczas, dlaczego sam nie pojedziesz do opola, to kawałek na dodatek autostradą Jak się nie znajdzie jeleń to pojadę Tak pytam może ktoś leci i bym miał możliwość zabrać dla mnie rarytasy. co juz stoja mlode rumunki przy drogach? Rumunki, włoszki, francyzki. Do wyboru do koloru :gwizdanie: to mi przywiez jaka rarytaske przy rondzie widziałem ostatnio rarytaski
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Nic tylko d*py d*py i d*py... jedno i to samo.. żygac sie chce... :sick3:
gregory Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Nic tylko d*py d*py i d*py... jedno i to samo.. żygac sie chce... :sick3: A ty byś co o falusach pogadał?
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 przy rondzie widziałem ostatnio rarytaski maja jakies ciekawe promocje :gwizdanie: o telefonie do Eweliny też będę pamiętał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ja też poproszę ładną rarytaskę... Ty sie Synek chyć roboty
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ja też poproszę ładną rarytaskę... Ty sie Synek chyć roboty albo idz do wanny
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I co tam słychować? co nowego rezaczu ? :gwizdanie: Nie powiem.
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I co tam słychować? co nowego rezaczu ? :gwizdanie: Nie powiem. ty sie lepiej zapisz tam gdzie sie masz zapisac
Bulczas Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ja też poproszę ładną rarytaskę... Ty sie Synek chyć roboty albo idz do wanny albo umyj zęby
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ja też poproszę ładną rarytaskę... Ty sie Synek chyć roboty przepraszam dziennie zapierdalam po 8h a czasami jak dzisiaj nawet dłużej... też mi się coś należy... :gwizdanie: ja też poproszę ładną rarytaskę... Ty sie Synek chyć roboty albo idz do wanny a ty uważaj żeby ci się w tym kaloryferze kiedyś nie zaklinował...
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I co tam słychować? co nowego rezaczu ? :gwizdanie: Nie powiem. ty sie lepiej zapisz tam gdzie sie masz zapisac Pożyjemy, zobaczymy.
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I co tam słychować? co nowego rezaczu ? :gwizdanie: Nie powiem. ty sie lepiej zapisz tam gdzie sie masz zapisac Pożyjemy, zobaczymy. wracasz do serii ?
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I co tam słychować? co nowego rezaczu ? :gwizdanie: Nie powiem. ty sie lepiej zapisz tam gdzie sie masz zapisac Pożyjemy, zobaczymy. wracasz do serii ? to w tym roku jest na topie
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I co tam słychować? co nowego rezaczu ? :gwizdanie: Nie powiem. ty sie lepiej zapisz tam gdzie sie masz zapisac Pożyjemy, zobaczymy. wracasz do serii ? to w tym roku jest na topie Siema!
Rekomendowane odpowiedzi