Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 i co tam robimy jakie balety dziś Ja odpadam, robota dziś... tak tylko zarzucam propozycję bo smaki są ty zawsze masz smaki ale w przeciwieństwie do ciebie nie zawszę piję jak mam smaki to co pijemy coś
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 i co tam robimy jakie balety dziś Ja odpadam, robota dziś... tak tylko zarzucam propozycję bo smaki są ty zawsze masz smaki ale w przeciwieństwie do ciebie nie zawszę piję jak mam smaki to co pijemy coś u ciebie na chacie? ok
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 i co tam robimy jakie balety dziś Ja odpadam, robota dziś... tak tylko zarzucam propozycję bo smaki są ty zawsze masz smaki ale w przeciwieństwie do ciebie nie zawszę piję jak mam smaki to co pijemy coś u ciebie na chacie? ok to już jest nudne na miasto :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 I po grillu niech wszyscy żałują co nie pojechali. Boczek pierwsza klasa
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 I po grillu niech wszyscy żałują co nie pojechali. Boczek pierwsza klasa Czyli kto ma nie żałować poza Tobą? Ja zbieram się do roboty.
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 wieczorową porą siema z pracy wieczorową porą. Jak tam tatuś! Jak rodzinka? Nocki przespane?
diman Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 wieczorową porą siema z pracy wieczorową porą. Jak tam tatuś! Jak rodzinka? Nocki przespane? przespane nie mogę narzekać rodzinka ma się dobrze docierają się pomału a tatuś się zajmuję wszystkim czym się da :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 wieczorową porą siema z pracy wieczorową porą. Jak tam tatuś! Jak rodzinka? Nocki przespane? przespane nie mogę narzekać rodzinka ma się dobrze docierają się pomału a tatuś się zajmuję wszystkim czym się da :gwizdanie: No taka rola.
addassko Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 wieczorową porą siema z pracy wieczorową porą. Jak tam tatuś! Jak rodzinka? Nocki przespane? przespane nie mogę narzekać rodzinka ma się dobrze docierają się pomału a tatuś się zajmuję wszystkim czym się da :gwizdanie: No taka rola. :good:
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Co tam Adasiu? P.S. Bike'i pochytane ale dzięx za chęć pomocy.
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Co tam Adasiu? P.S. Bike'i pochytane ale dzięx za chęć pomocy. widze jakies ciemne sprawy sie tu dzieja za mymi plecoma
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Co tam Adasiu? P.S. Bike'i pochytane ale dzięx za chęć pomocy. widze jakies ciemne sprawy sie tu dzieja za mymi plecoma :gwizdanie: CO tam Kędziorwaty? Są jeszcze miejsca na Zator?
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 :gwizdanie: CO tam Kędziorwaty? Są jeszcze miejsca na Zator? ty to sie wez do roboty robisz interesy bez mojej wiedzy, sie z toba nienapije
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 :gwizdanie: CO tam Kędziorwaty? Są jeszcze miejsca na Zator? ty to sie wez do roboty robisz interesy bez mojej wiedzy, sie z toba nienapije No, no... A z kim Ci się tak dobrze piło w BT?
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 :gwizdanie: CO tam Kędziorwaty? Są jeszcze miejsca na Zator? ty to sie wez do roboty robisz interesy bez mojej wiedzy, sie z toba nienapije No, no... A z kim Ci się tak dobrze piło w BT? ja niepamietam
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 :gwizdanie: CO tam Kędziorwaty? Są jeszcze miejsca na Zator? ty to sie wez do roboty robisz interesy bez mojej wiedzy, sie z toba nienapije No, no... A z kim Ci się tak dobrze piło w BT? ja niepamietam :gwizdanie: Nie dziwie się. Dziś wlew?
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 :gwizdanie: Nie dziwie się. Dziś wlew? kolejny weekend na spokojnie
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 z wieczora psssytttt Zdrówko. Ja dziś bez alko więc wypij moje zdrowie. :gwizdanie: Nie dziwie się. Dziś wlew? kolejny weekend na spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi