stanley Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 jeszcze tylko 24h i zaczne sie przygotowywac... :hi: siema no to ładnie żeście polecieli z tym pitoleniem na ekranie 4400 OKO ty zyjesz...! akjam jak z tymi flaszkami...? :] czy Ty ku*** jesteś upośledzony....przecież napisał kilka postów wyżej ja mam na dziś fajrant a jutro max do 13 robię i już się będę weekendował taki to pożyje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 jeszcze tylko 24h i zaczne sie przygotowywac... :hi: siema no to ładnie żeście polecieli z tym pitoleniem na ekranie 4400 OKO ty zyjesz...! akjam jak z tymi flaszkami...? :] czy Ty ku*** jesteś upośledzony....przecież napisał kilka postów wyżej ja mam na dziś fajrant a jutro max do 13 robię i już się będę weekendował taki to pożyje :gwizdanie: następny....a jak dymałem od 7 - 20 + 4 h jeszcze w domu to wtedy było dobrze no nie, teraz człowiek ma troszkę luzu i już k**wa źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Jeszcze 30 minut i weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 jeszcze tylko 24h i zaczne sie przygotowywac... :hi: siema no to ładnie żeście polecieli z tym pitoleniem na ekranie 4400 OKO ty zyjesz...! akjam jak z tymi flaszkami...? :] czy Ty ku*** jesteś upośledzony....przecież napisał kilka postów wyżej ja mam na dziś fajrant a jutro max do 13 robię i już się będę weekendował taki to pożyje :gwizdanie: następny....a jak dymałem od 7 - 20 + 4 h jeszcze w domu to wtedy było dobrze no nie, teraz człowiek ma troszkę luzu i już ku*** źle jesteś bardzo dzielny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ktoś się już dzisiaj będzie przygotowywał :beer1: przed jutrem ? :gwizdanie: Akjam czyli Co ? nie jedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ktoś się już dzisiaj będzie przygotowywał :beer1: przed jutrem ? :gwizdanie: Akjam czyli Co ? nie jedziesz ? przygotowania trwają cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ktoś się już dzisiaj będzie przygotowywał :beer1: przed jutrem ? :gwizdanie: Akjam czyli Co ? nie jedziesz ? przygotowania trwają cały czas no tak już podejrzewałem, że Ty to już napewno od kilku dni podpijasz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ktoś się już dzisiaj będzie przygotowywał :beer1: przed jutrem ? :gwizdanie: Akjam czyli Co ? nie jedziesz ? przygotowania trwają cały czas no tak już podejrzewałem, że Ty to już napewno od kilku dni podpijasz :gwizdanie: i tu się mylisz wczoraj przyjąłem pierwszy alkohol w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 idę na piwo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Do której w niedzielę będziecie z Zatorze? Tak plus minus…? [br]Dopisany: 26 Maj 2011, 18:57_________________________________________________Tzn. gdybym przyjechał ok. godz. 9.00, żeby nie było tak, że wszyscy jadą o 11 do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Do której w niedzielę będziecie z Zatorze? Tak plus minus…? [br]Dopisany: 26 Maj 2011, 18:57_________________________________________________Tzn. gdybym przyjechał ok. godz. 9.00, żeby nie było tak, że wszyscy jadą o 11 do domu nie liczyłbym na wiele ale wpaść możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Do której w niedzielę będziecie z Zatorze? Tak plus minus…? [br]Dopisany: 26 Maj 2011, 18:57_________________________________________________Tzn. gdybym przyjechał ok. godz. 9.00, żeby nie było tak, że wszyscy jadą o 11 do domu Jak chcesz ogladac zwloki to przyjezdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Zwłoki to raczej nie, ale myślę że w niedzielę nie opłaca Ci się przyjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Zwłoki to raczej nie, ale myślę że w niedzielę nie opłaca Ci się przyjeżdżać jeśli nie zwłoki to co ? okazy zdrowia i wypoczęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Pomyślę jeszcze, czy by na spontana przyjechać w sobotę jeszcze, bo mam szkołę do 21 i same kolosy, więc nie wiem czy uda mi się wcześniej urwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Pomyślę jeszcze, czy by na spontana przyjechać w sobotę jeszcze, bo mam szkołę do 21 i same kolosy, więc nie wiem czy uda mi się wcześniej urwać... kolosy są dla leszczy, lepiej ustnie odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Siema! Pany. Gdzie w Kato można DOBRZE klimę sprawdzić i napełnić??? Bo jeżdżę co roku do napełniania i już mnie to zaczyna wk***iać, bo ten warsztat gdzie jeżdżę odwala chyba jakąś fuszerę, klima pół roku pochłodzi i się kończy zimne powietrze A jutro wyjazd do Zatoru, i jak będzie chica to się klima przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Siema! Pany. Gdzie w Kato można DOBRZE klimę sprawdzić i napełnić??? Bo jeżdżę co roku do napełniania i już mnie to zaczyna wk***iać, bo ten warsztat gdzie jeżdżę odwala chyba jakąś fuszerę, klima pół roku pochłodzi i się kończy zimne powietrze A jutro wyjazd do Zatoru, i jak będzie chica to się klima przyda. W Będzinie koło targu jest bardzo dobry warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi