akjam Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 takze tego Wypij moje zdrowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 :polew: :polew: takze tego Wypij moje zdrowie... za pozno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 W choooj dobre!!! :polew: takze tego Wypij moje zdrowie... za pozno :gwizdanie: Innej odpowiedzi się nie spodziewałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Innej odpowiedzi się nie spodziewałem! tylko jedno po pracy na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Innej odpowiedzi się nie spodziewałem! tylko jedno po pracy na spokojnie Od jednego się zaczyna... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Innej odpowiedzi się nie spodziewałem! tylko jedno po pracy na spokojnie Od jednego się zaczyna... :gwizdanie: ja wiem kiedy powiedziec stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 trzeba powoli cisnąć do wyra i ostatecznie odespać Zator :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Innej odpowiedzi się nie spodziewałem! tylko jedno po pracy na spokojnie Od jednego się zaczyna... :gwizdanie: ja wiem kiedy powiedziec stop Taaa yhym... trzeba powoli cisnąć do wyra i ostatecznie odespać Zator :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Taaa yhym... w sobote powiedzialem STOP i poszedlem do domku spac a reszta jeszcze zostala cisne w wyrko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Taaa yhym... w sobote powiedzialem STOP i poszedlem do domku spac a reszta jeszcze zostala cisne w wyrko Papuć? No a powiedz co było w piątek? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 co w weekend Zator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 co w weekend Zator? :polew: daj żyć ps. a jak tam Papaj doszedł do siebie :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 co w weekend Zator? Nie ma wolnych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 co w weekend Zator? :polew: daj żyć ps. a jak tam Papaj doszedł do siebie :mysli: no spoko, młody organizm szybko sie regenruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 co w weekend Zator? Nie ma wolnych miejsc. miejsca by się znalazły ale ja nie mam siły więc odpadam na bank aha w piątek idę na urodziny do kumpla na 30 i jak tu nie pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 nasz fajter, jak dmuchoł w poniedziałek rano to 0,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 co w weekend Zator? Nie ma wolnych miejsc. miejsca by się znalazły ale ja nie mam siły więc odpadam na bank aha w piątek idę na urodziny do kumpla na 30 i jak tu nie pić Postaraj się i powiedz NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 co w weekend Zator? Nie ma wolnych miejsc. miejsca by się znalazły ale ja nie mam siły więc odpadam na bank aha w piątek idę na urodziny do kumpla na 30 i jak tu nie pić Postaraj się i powiedz NIE. NIE nie powiem NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 co w weekend Zator? Nie ma wolnych miejsc. miejsca by się znalazły ale ja nie mam siły więc odpadam na bank aha w piątek idę na urodziny do kumpla na 30 i jak tu nie pić Postaraj się i powiedz NIE. NIE nie powiem NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 przed robotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi