talib1990 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 k**wa odezwijcie sie w tamtym temacie.. moze ustalmy skąd jedziemy czy brać grilla itp.. a nie tak ze kazdy napisał ze bedzie i tyle..
akjam Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 ku*** odezwijcie sie w tamtym temacie.. moze ustalmy skąd jedziemy czy brać grilla itp.. a nie tak ze kazdy napisał ze bedzie i tyle.. Ja nie jestem na 100% więc się nie udzielam.
krolu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Krolu patrzyłeś za tymi cześciami dla mnie :gwizdanie: ja wiem ze ja je mam z amorów tylnich od egona A mogę jakoś podjechać po nie po mi napierdziela cały amor tylni jasne zgadamy się jutro
Miszka82 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja sie nie zgubiłem... poprostu pracuje non stop ... w niedziele sie zobaczymy ale bede BMW a na FB Cię widzę nieraz kłamczuchu witam z rana Szanowne Grono Miłośników i Posiadaczy Audi A4 jakieś sk***ysyn mi zapierdalla kosiarką pod oknem od 7 rano
akjam Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja sie nie zgubiłem... poprostu pracuje non stop ... w niedziele sie zobaczymy ale bede BMW a na FB Cię widzę nieraz kłamczuchu witam z rana Szanowne Grono Miłośników i Posiadaczy Audi A4 jakieś sk***ysyn mi zapierdalla kosiarką pod oknem od 7 rano Kto ran wstaje...
Bulczas Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Krolu patrzyłeś za tymi cześciami dla mnie :gwizdanie: ja wiem ze ja je mam z amorów tylnich od egona A mogę jakoś podjechać po nie po mi napierdziela cały amor tylni jasne zgadamy się jutro to daj jakiś cynk o której Ci pasuje
addassko Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
krolu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Krolu patrzyłeś za tymi cześciami dla mnie :gwizdanie: ja wiem ze ja je mam z amorów tylnich od egona A mogę jakoś podjechać po nie po mi napierdziela cały amor tylni jasne zgadamy się jutro to daj jakiś cynk o której Ci pasuje jedziesz do sosnowca na SSS?
Bulczas Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Krolu patrzyłeś za tymi cześciami dla mnie :gwizdanie: ja wiem ze ja je mam z amorów tylnich od egona A mogę jakoś podjechać po nie po mi napierdziela cały amor tylni jasne zgadamy się jutro to daj jakiś cynk o której Ci pasuje jedziesz do sosnowca na SSS? No na chwilę będę na pewno
krolu Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Krolu patrzyłeś za tymi cześciami dla mnie :gwizdanie: ja wiem ze ja je mam z amorów tylnich od egona A mogę jakoś podjechać po nie po mi napierdziela cały amor tylni jasne zgadamy się jutro to daj jakiś cynk o której Ci pasuje jedziesz do sosnowca na SSS? No na chwilę będę na pewno to ja to zabiorę tam
Bulczas Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Krolu patrzyłeś za tymi cześciami dla mnie :gwizdanie: ja wiem ze ja je mam z amorów tylnich od egona A mogę jakoś podjechać po nie po mi napierdziela cały amor tylni jasne zgadamy się jutro to daj jakiś cynk o której Ci pasuje jedziesz do sosnowca na SSS? No na chwilę będę na pewno to ja to zabiorę tam
Adam.S Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Właśnie wróciłem z Sosnowca i nieźle chłopaki szaleją tymi wozidłami [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 13:18_________________________________________________Jak przyjechałem to musiałem się wykąpać bo cały byłem z pyłu z opon a dymem jeszcze śmierdzę
akjam Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Właśnie wróciłem z Sosnowca i nieźle chłopaki szaleją tymi wozidłami [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 13:18_________________________________________________Jak przyjechałem to musiałem się wykąpać bo cały byłem z pyłu z opon a dymem jeszcze śmierdzę No ja też byłem i chwilę pooglądałem tych waryjotów!!! :shocked: :kox: :kox: To fakt - Resztki opon - drobny maczek na całym ubraniu!
Miszka82 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Esa w dobrych piniądzach http://otomoto.pl/audi-s4-quattro-xsenon-jasna-skora-C19458132.html
Bulczas Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Esa w dobrych piniądzach http://otomoto.pl/audi-s4-quattro-xsenon-jasna-skora-C19458132.html To nie esa Ale zrobiona przednio :polew:
Rekomendowane odpowiedzi