akjam Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Akjam, nie ma że się nie da, musi się dać, trafiłeś na słabych fachowców No nie ma chooja! Niech Ci Stasiu napisze... mój młot i się wszystko da Uwierz mi Pucek, że sposobów i młotów przerabialiśmy w ciul! I nie drgnie franca! Aluminium zaebane w ciul! Jedna strona ruszyłą a druga "zapieczona" na maxa! Ale mam już nową zwrotnicę i jutro składanie do końca. Akjam, nie ma że się nie da, musi się dać, trafiłeś na słabych fachowców No nie ma chooja! Masz kiepskich mechaników Wszystko OK. Wahacze na swoim miejscu a zwrotnica czeka na założenie. a jak kupisz tą zwrotnicę to pożyczę od Ciebie Akjam tą starą, muszę coś obejrzeć Już zużyta jest do celów eksperymentalnych więc luzik.
Kędzior Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Niech Ci Stasiu napisze... mój młot i się wszystko da pyrol musi byc sorki chopcy ale niemialem sily aby dzis podjechac na spocisza, natomiast za tydzien sie melduje
Bulczas Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 No i Miron był i nam spłoszył wszystkich ludzi
stanley Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 dzieki za zlota licho z frekwencją Fajnie Miron, ze nas odwiedziałeś PS. Gadałem już z Jacą, możesz śmiało dzwonić [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:23_________________________________________________ Akjam, nie ma że się nie da, musi się dać, trafiłeś na słabych fachowców No nie ma chooja! Niech Ci Stasiu napisze... mój młot i się wszystko da ja wtedy to straciłem chyba ze 3kg przy tej "operacji"
Kędzior Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja wtedy to straciłem chyba ze 3kg przy tej "operacji" no powiem ci ze niebylo roznicy :polew:
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 co tam pijoku No widzisz Miszki już nie ma a u mnie wszystko OK. A co u Ciebie?
stanley Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ale mam smaki na wuszt z grila mój organizm chyba czuje, że jeste wtorek :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja bym ojebal jakas karkoweczke Akjam a nom u mnie jakos leci jeszcze jutro i bede mial 4 dni wolnego wiec mam nadzieje odpoczne troche :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ja dzisiaj dla odmiany bez grilla bo ileż można... :gwizdanie: ja bym ojebal jakas karkoweczke Akjam a nom u mnie jakos leci jeszcze jutro i bede mial 4 dni wolnego wiec mam nadzieje odpoczne troche :gwizdanie: Żyć nie umierać...
stanley Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja się zbieram spać, jutro w robocie kolejny dzień szakala
Kędzior Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja się zbieram spać, jutro w robocie kolejny dzień szakala narzekales ze masz malo roboty to teraz masz za swoje Ja dzisiaj dla odmiany bez grilla bo ileż można... :gwizdanie: ja bym ojebal jakas karkoweczke Akjam a nom u mnie jakos leci jeszcze jutro i bede mial 4 dni wolnego wiec mam nadzieje odpoczne troche :gwizdanie: Żyć nie umierać... jak tam gira?
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja się zbieram spać, jutro w robocie kolejny dzień szakala No wreszcie robota. ja się zbieram spać, jutro w robocie kolejny dzień szakala narzekales ze masz malo roboty to teraz masz za swoje Ja dzisiaj dla odmiany bez grilla bo ileż można... :gwizdanie: ja bym ojebal jakas karkoweczke Akjam a nom u mnie jakos leci jeszcze jutro i bede mial 4 dni wolnego wiec mam nadzieje odpoczne troche :gwizdanie: Żyć nie umierać... jak tam gira? Już lepiej. Mam tylko małą ortezę na nodze.
Miszka82 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 siema po spocie właśnie dotarłem, miałem kilka przygód po drodze ale udało mi się załatwić wolne na jutro, tak więc popo spadam w góry spot jak spot...kolejny raz jest Miron i ludzie nam pitają - Pewnie myślą, że kolesie z B8 to się tylko napinają i nie gadają z tymi od B5
yarek7504 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 chopy........bym kiedyś do wos zajrzal.... teraz tylko SPOTY ZAWIERCIAŃSKIE.....
addassko Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 dobry z rana bylem wczoraj okolo 22.30 na miejscu grill`owym ale juz nikogo nie bylo... co tak krotko siedzieliscie... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi