Mario22 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 dobry z rana bylem wczoraj okolo 22.30 na miejscu grill`owym ale juz nikogo nie bylo... co tak krotko siedzieliscie... :gwizdanie: Bo na katowickich to same miękkie pytki... :polew:
stanley Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 07:58_________________________________________________ dobry z rana bylem wczoraj okolo 22.30 na miejscu grill`owym ale juz nikogo nie bylo... co tak krotko siedzieliscie... :gwizdanie: Bo na katowickich to same miękkie pytki... :polew: dokładnie
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 z rana dobry z rana bylem wczoraj okolo 22.30 na miejscu grill`owym ale juz nikogo nie bylo... co tak krotko siedzieliscie... :gwizdanie: Bo na katowickich to same miękkie pytki... :polew: zgadza się dlatego Twój Braciszek wpadł
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 spot jak spot...kolejny raz jest Miron i ludzie nam pitają - Pewnie myślą, że kolesie z B8 to się tylko napinają i nie gadają z tymi od B5 :sarcastic jadąc do SK miałem takie właśnie myśli "nie będę gadał z tymi z B5".....................no ale że przyjechałem i były tylko 4 auta to musiał bym z niki nie gadać
stanley Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 spot jak spot...kolejny raz jest Miron i ludzie nam pitają - Pewnie myślą, że kolesie z B8 to się tylko napinają i nie gadają z tymi od B5 :sarcastic jadąc do SK miałem takie właśnie myśli "nie będę gadał z tymi z B5".....................no ale że przyjechałem i były tylko 4 auta to musiał bym z niki nie gadać jeszcze 2 lata i B5 to będzie klasyk
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 spot jak spot...kolejny raz jest Miron i ludzie nam pitają - Pewnie myślą, że kolesie z B8 to się tylko napinają i nie gadają z tymi od B5 :sarcastic jadąc do SK miałem takie właśnie myśli "nie będę gadał z tymi z B5".....................no ale że przyjechałem i były tylko 4 auta to musiał bym z niki nie gadać jeszcze 2 lata i B5 to będzie klasyk tak ale przedlifotwy
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Stasiu - pamiętasz jak ma pamiętać jak wczoraj po spocie pewnie z 7 piw wydoił i film mu się zerwał, myślisz dlaczego tak szybko wczoraj pojechał - miał objawy abstynencyjne (czyt. delirium tremens ) więc cała pamięć uleciała :gwizdanie: kurna miałem nie pracować dziś , a jednak będę musiał wyjść z nory za niedługo
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 z samego rana jak wstalem kurna miałem nie pracować dziś , a jednak będę musiał wyjść z nory za niedługo a ty nbys nas wkoncu zaprosil w te gory do ciebie bysmy poogladali okolice
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 z samego rana jak wstalem kurna miałem nie pracować dziś , a jednak będę musiał wyjść z nory za niedługo a ty nbys nas wkoncu zaprosil w te gory do ciebie bysmy poogladali okolice moja matka tam będzie chciałem jej oszczędzić tego widoku - Twojej gęby
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 z samego rana jak wstalem kurna miałem nie pracować dziś , a jednak będę musiał wyjść z nory za niedługo a ty nbys nas wkoncu zaprosil w te gory do ciebie bysmy poogladali okolice moja matka tam będzie chciałem jej oszczędzić tego widoku - Twojej gęby pierdo*nac ci to malo
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 z samego rana jak wstalem kurna miałem nie pracować dziś , a jednak będę musiał wyjść z nory za niedługo a ty nbys nas wkoncu zaprosil w te gory do ciebie bysmy poogladali okolice moja matka tam będzie chciałem jej oszczędzić tego widoku - Twojej gęby pierdo*nac ci to malo mocny w gadce, straszysz i straszysz i nic...czekałem wczoraj pod Go Sportem na Ciebie i lipa wydygałeś
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 zaczynasz czasem bredzic takie glupoty jak Mario
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Co tu taka nuda? Zawieszenie już poskładane i jadę trochę pojeździć bo dwa dni bez auta byłem.
Mario22 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 zaczynasz czasem bredzic takie glupoty jak Mario Odessij się odemnie pusta pało.... :polew: :polew: :polew: :polew: Spamujta coś bo nudny jak cholera i nawet spamu nie ma do poczytania....
Mario22 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 w uj pracy Nie narzekaj ja jestem na delegacji i jestem w firmie srednio 4h dziennie i nudy jak ciul... nawet nie ma z kim pogadać bo mało kto gada po angielsku... nic tylko francuski... nawet w knajpach...
Rekomendowane odpowiedzi