stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Jakby ktoś reflektował, mogę powiedzieć, że idealna - auto kolegi http://allegro.pl/volkswagen-passat-2-0-tdi-170-km-highline-igla-i1701067828.html dobry wypas, zdjęcia robił w Mysłowicach ?
PiterA4 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 widze tam stacje diagnostyczna lambda wiec chyba rozdzien
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 widze tam stacje diagnostyczna lambda wiec chyba rozdzien też i Mysłowice - Kosztowy przy trasie S1 :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Aaaaa i jak kolacja Tolek? Udała się? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł )
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania No cena jak zawsze dostępna... :naughty: Ja za moje lustereczko jak to rezałem dałem nie całą stówkę ale fajna sprawa. :kox: Myślę nad zewnętrznymi lusterkami... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania No cena jak zawsze dostępna... :naughty: Ja za moje lustereczko jak to rezałem dałem nie całą stówkę ale fajna sprawa. :kox: Myślę nad zewnętrznymi lusterkami... :gwizdanie: sprawdzić Ci cenę ?
krolu Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania No cena jak zawsze dostępna... :naughty: Ja za moje lustereczko jak to rezałem dałem nie całą stówkę ale fajna sprawa. :kox: Myślę nad zewnętrznymi lusterkami... :gwizdanie: sprawdzić Ci cenę ? sprawdź mi cenę nowej kiery z eSy do b5
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania No cena jak zawsze dostępna... :naughty: Ja za moje lustereczko jak to rezałem dałem nie całą stówkę ale fajna sprawa. :kox: Myślę nad zewnętrznymi lusterkami... :gwizdanie: sprawdzić Ci cenę ? No. :decayed: sprawdź mi cenę nowej kiery z eSy do b5 :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania No cena jak zawsze dostępna... :naughty: Ja za moje lustereczko jak to rezałem dałem nie całą stówkę ale fajna sprawa. :kox: Myślę nad zewnętrznymi lusterkami... :gwizdanie: sprawdzić Ci cenę ? sprawdź mi cenę nowej kiery z eSy do b5 pewnie już niedostępna :gwizdanie: chociaż [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________tylko, że u nas nie ma rat 10x0%
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania No cena jak zawsze dostępna... :naughty: Ja za moje lustereczko jak to rezałem dałem nie całą stówkę ale fajna sprawa. :kox: Myślę nad zewnętrznymi lusterkami... :gwizdanie: sprawdzić Ci cenę ? sprawdź mi cenę nowej kiery z eSy do b5 pewnie już niedostępna :gwizdanie: chociaż [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________tylko, że u nas nie ma rat 10x0% 10 x 350pln!! :polew: :polew:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania No cena jak zawsze dostępna... :naughty: Ja za moje lustereczko jak to rezałem dałem nie całą stówkę ale fajna sprawa. :kox: Myślę nad zewnętrznymi lusterkami... :gwizdanie: sprawdzić Ci cenę ? sprawdź mi cenę nowej kiery z eSy do b5 pewnie już niedostępna :gwizdanie: chociaż [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________tylko, że u nas nie ma rat 10x0% 10 x 350pln!! :polew: :polew: + 21% odsetek i czas oczekiwania 2 tygodnie
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 dzieki Panowie a szczególnie dziekóweczka T O L E K
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Grupowe rezanko zakończyło się powodzeniem! Dzięki Krolu, addassko & Tolek za miłe odwiedziny. Resaumując: addasko lecisz ze 3 flaszki. Dla mnie za kabel, jedna dla Tolka za kompa i Krola za chęci i towarzystwo. :decayed: i dla mnie jedna za sprawdzenie ceny mikrofonu w ETCE ( 298zł ) No to razem cztery! :naughty: :naughty:BTW Cena urocza! :shocked: :decayed: chciałeś panią (audi) to yebaj na nią :decayed: addassko chyba nie kupił tego gadżetu w ASO? :polew: raczej nie :gwizdanie: Krolu coś wspominał, że chciałby lusterko samościemniające do B5 z tego co pamiętam to koszt w ASO ok 550zł za samo lustro, bez okablowania No cena jak zawsze dostępna... :naughty: Ja za moje lustereczko jak to rezałem dałem nie całą stówkę ale fajna sprawa. :kox: Myślę nad zewnętrznymi lusterkami... :gwizdanie: sprawdzić Ci cenę ? sprawdź mi cenę nowej kiery z eSy do b5 pewnie już niedostępna :gwizdanie: chociaż [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________tylko, że u nas nie ma rat 10x0% 10 x 350pln!! :polew: :polew: + 21% odsetek i czas oczekiwania 2 tygodnie :nabijasie: dzieki Panowie a szczególnie dziekóweczka T O L E K Nie mogłeś już poczekać do jutra, nie? Wiem coś na ten temat. :gwizdanie: Dzisiaj kumpel oddał mi kabel bo brał go jak jechał kupić furkę więc miałeś szczęście!
Rekomendowane odpowiedzi