akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 i znow ci go zabrali... No właśnie!! Muszę pobierać opłaty!
tolek85 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Aaaaa i jak kolacja Tolek? Udała się? :gwizdanie: obiecanki cacanki pójdę głodny spać ;(
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 rezacze, jak się wkur*wie to do siebie wsadzę RNSe , tylko po co mi to
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Aaaaa i jak kolacja Tolek? Udała się? :gwizdanie: obiecanki cacanki pójdę głodny spać ;( rezacze, jak się wkur*wie to do siebie wsadzę RNSe , tylko po co mi to Uwierz mi, że przydatna sprawa. BTW Bądź szybszy od Krola bo chyba dziś zamawiał!
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Aaaaa i jak kolacja Tolek? Udała się? :gwizdanie: obiecanki cacanki pójdę głodny spać ;( rezacze, jak się wkur*wie to do siebie wsadzę RNSe , tylko po co mi to Uwierz mi, że przydatna sprawa. BTW Bądź szybszy od Krola bo chyba dziś zamawiał! musiałbym tylko podjechać do KRK, 1200zł + cena kabli itd itp Ale wolę jechać np na narty eeee - tzn przeznaczyć pieniądze na dziecko
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 kolacja jutro na spocie bedzie... juz mnie goni od kompa musze zmykac bede pozniej
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 kolacja jutro na spocie bedzie... juz mnie goni od kompa musze zmykac bede pozniej no ku*rwa, w końcu jakiś catering
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 kolacja = kielbaski pyszne kielbaski :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Aaaaa i jak kolacja Tolek? Udała się? :gwizdanie: obiecanki cacanki pójdę głodny spać ;( rezacze, jak się wkur*wie to do siebie wsadzę RNSe , tylko po co mi to Uwierz mi, że przydatna sprawa. BTW Bądź szybszy od Krola bo chyba dziś zamawiał! musiałbym tylko podjechać do KRK, 1200zł + cena kabli itd itp Ale wolę jechać np na narty eeee - tzn przeznaczyć pieniądze na dziecko :decayed: :decayed: kolacja jutro na spocie bedzie... juz mnie goni od kompa musze zmykac bede pozniej Ale kolacje dostałeś czy za spóźnienie nie ma jedzenia i niczego więcej? :gwizdanie: kolacja = kielbaski pyszne kielbaski :gwizdanie: No to muszę być. :naughty:
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Aaaaa i jak kolacja Tolek? Udała się? :gwizdanie: obiecanki cacanki pójdę głodny spać ;( rezacze, jak się wkur*wie to do siebie wsadzę RNSe , tylko po co mi to Uwierz mi, że przydatna sprawa. BTW Bądź szybszy od Krola bo chyba dziś zamawiał! musiałbym tylko podjechać do KRK, 1200zł + cena kabli itd itp Ale wolę jechać np na narty eeee - tzn przeznaczyć pieniądze na dziecko :decayed: :decayed: kolacja jutro na spocie bedzie... juz mnie goni od kompa musze zmykac bede pozniej Ale kolacje dostałeś czy za spóźnienie nie ma jedzenia i niczego więcej? :gwizdanie: kolacja = kielbaski pyszne kielbaski :gwizdanie: No to muszę być. :naughty: musisz :)
tolek85 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 dobra pany, ja spadam spać. Adaś i akjam, jutro ustawiamy książeczki telefoniczne w modułach tylko ja musze sobie odblokować najpierw książeczkę w FISie
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 dobra pany, ja spadam spać. Adaś i akjam, jutro ustawiamy książeczki telefoniczne w modułach tylko ja musze sobie odblokować najpierw książeczkę w FISie
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 dobra pany, ja spadam spać. Adaś i akjam, jutro ustawiamy książeczki telefoniczne w modułach tylko ja musze sobie odblokować najpierw książeczkę w FISie damy rade bo jak nie my to kto...
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 możecie tam se rezac te B6 i B7, laski i tak lecą na B5
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 możecie tam se rezac te B6 i B7 laski i tak lecą na B5 laski ale z wasami
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 możecie tam se rezac te B6 i B7 laski i tak lecą na B5 laski ale z wasami inaczej postrzegam słowo "laska"
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 dobra pany, ja spadam spać. Adaś i akjam, jutro ustawiamy książeczki telefoniczne w modułach tylko ja musze sobie odblokować najpierw książeczkę w FISie damy rade bo jak nie my to kto... możecie tam se rezac te B6 i B7, laski i tak lecą na B5 :decayed:
akjam Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Też się chyba powoli zwijam bo jutro idę do pracy po dość długiej przerwie... :gwizdanie: Majewskiego jeszcze oglądam! :kox: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi