akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? wolne dziś :kox: szykuje się grube rezanko :kox: Co będziesz robił?
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? niewiele brakowało głupi huuuuj z jakiejś wiochy pod Żywcem
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? niewiele brakowało głupi huuuuj z jakiejś wiochy pod Żywcem Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Co ściul chciał?
krolu Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? wolne dziś :kox: szykuje się grube rezanko :kox: Co będziesz robił? Zderzak na tył mam do założenia oczyszczę i uszczelnię odpływy pociągnąć wiązki na wszystko co się da w tym aucie dorezać założyć podłogę i wszystkie plastiki i może jak dojdą to listwy ozdobne jeszcze założę
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? niewiele brakowało głupi huuuuj z jakiejś wiochy pod Żywcem Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Co ściul chciał? no właśnie problem w tym, że nic a męczyłem typka ze 2 tygodnie, ze 3 rozmowy po 20 min na telefonie + extra trip dziś do Kato na spotkanie z nim a ten mi gada, że nie bo on mnie źle zrozumiał cieć pier**lony w dupe [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 10:06_________________________________________________ ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? wolne dziś :kox: szykuje się grube rezanko :kox: Co będziesz robił? Zderzak na tył mam do założenia oczyszczę i uszczelnię odpływy pociągnąć wiązki na wszystko co się da w tym aucie dorezać założyć podłogę i wszystkie plastiki i może jak dojdą to listwy ozdobne jeszcze założę czyli nie rezanie tylko kosmetyka
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? wolne dziś :kox: szykuje się grube rezanko :kox: Co będziesz robił? Zderzak na tył mam do założenia oczyszczę i uszczelnię odpływy pociągnąć wiązki na wszystko co się da w tym aucie dorezać założyć podłogę i wszystkie plastiki i może jak dojdą to listwy ozdobne jeszcze założę Eeee no... Karoce robisz, że hej! ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? niewiele brakowało głupi huuuuj z jakiejś wiochy pod Żywcem Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Co ściul chciał? no właśnie problem w tym, że nic a męczyłem typka ze 2 tygodnie, ze 3 rozmowy po 20 min na telefonie + extra trip dziś do Kato na spotkanie z nim a ten mi gada, że nie bo on mnie źle zrozumiał cieć pier**lony w dupe Chciałbyś! :decayed:
Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 a męczyłem typka ze 2 tygodnie, ze 3 rozmowy po 20 min na telefonie + extra trip dziś do Kato na spotkanie z nim a ten mi gada, że nie bo on mnie źle zrozumiał cieć pier**lony w dupe to jak nic od ciebie nie wzial to wcale takim cieciem niejest mialas zrobic fotki kolezanki... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zderzak na tył mam do założenia oczyszczę i uszczelnię odpływy pociągnąć wiązki na wszystko co się da w tym aucie dorezać założyć podłogę i wszystkie plastiki i może jak dojdą to listwy ozdobne jeszcze założę czyli nie rezanie tylko kosmetyka no w sumie dla mnie to kosmetyka - demontaż całego środka to pikuś - robię to 2 razy dziennie
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? wolne dziś :kox: szykuje się grube rezanko :kox: Co będziesz robił? Zderzak na tył mam do założenia oczyszczę i uszczelnię odpływy pociągnąć wiązki na wszystko co się da w tym aucie dorezać założyć podłogę i wszystkie plastiki i może jak dojdą to listwy ozdobne jeszcze założę Eeee no... Karoce robisz, że hej! ale miałem zjebanego klienta przed chwilą Jebłeś mu w ryj? niewiele brakowało głupi huuuuj z jakiejś wiochy pod Żywcem Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Co ściul chciał? no właśnie problem w tym, że nic a męczyłem typka ze 2 tygodnie, ze 3 rozmowy po 20 min na telefonie + extra trip dziś do Kato na spotkanie z nim a ten mi gada, że nie bo on mnie źle zrozumiał cieć pier**lony w dupe Chciałbyś! :decayed: nie nie chciałbym ale gdzie tam do końca roboty dziś [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 10:09_________________________________________________ a męczyłem typka ze 2 tygodnie, ze 3 rozmowy po 20 min na telefonie + extra trip dziś do Kato na spotkanie z nim a ten mi gada, że nie bo on mnie źle zrozumiał cieć pier**lony w dupe to jak nic od ciebie nie wzial to wcale takim cieciem niejest mialas zrobic fotki kolezanki... :gwizdanie: której
Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki ta jest poprawiona cycatka
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki Tej co se zrobiłą cycki. A wczoraj był Międzynarodowy Dzień dotykania cycków. :naughty: :naughty:
Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki Tej co se zrobiłą cycki. A wczoraj był Międzynarodowy Dzień dotykania cycków. :naughty: :naughty: bede to musial nadrobic w weekend
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki Tej co se zrobiłą cycki. A wczoraj był Międzynarodowy Dzień dotykania cycków. :naughty: :naughty: bede to musial nadrobic w weekend :kox: :kox:
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki Tej co se zrobiłą cycki. A wczoraj był Międzynarodowy Dzień dotykania cycków. :naughty: :naughty: ja wczoraj złapałem
Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki Tej co se zrobiłą cycki. A wczoraj był Międzynarodowy Dzień dotykania cycków. :naughty: :naughty: ja wczoraj złapałem ta chyba za swojego jak lales :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki Tej co se zrobiłą cycki. A wczoraj był Międzynarodowy Dzień dotykania cycków. :naughty: :naughty: ja wczoraj złapałem ta chyba za swojego jak lales :polew: :polew: no i później między cycki
Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki Tej co se zrobiłą cycki. A wczoraj był Międzynarodowy Dzień dotykania cycków. :naughty: :naughty: ja wczoraj złapałem ta chyba za swojego jak lales :polew: :polew: no i później między cycki :polew: a pozniej sie obudziles ciulam do pracy
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 której cycatki wszystkie są cycatki Tej co se zrobiłą cycki. A wczoraj był Międzynarodowy Dzień dotykania cycków. :naughty: :naughty: ja wczoraj złapałem ta chyba za swojego jak lales :polew: :polew: no i później między cycki :polew: a pozniej sie obudziles ciulam do pracy ciulaj ciulu
Rekomendowane odpowiedzi