akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Pojeby! Właśnie zapodałem sobie jajeczniczkę z szyneczką.
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Pojeby! Właśnie zapodałem sobie jajeczniczkę z szyneczką. co, że niby się powodzi
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Pojeby! Właśnie zapodałem sobie jajeczniczkę z szyneczką. co, że niby się powodzi Zachcianki. Dobre było w chooj!!
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Pojeby! Właśnie zapodałem sobie jajeczniczkę z szyneczką. co, że niby się powodzi Zachcianki. ja bym przyjebał z kurkami [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 11:03_________________________________________________ Pojeby! Właśnie zapodałem sobie jajeczniczkę z szyneczką. co, że niby się powodzi Zachcianki. Dobre było w chooj!! to teraz kawa i .......... :polew:
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Pojeby! Właśnie zapodałem sobie jajeczniczkę z szyneczką. co, że niby się powodzi Zachcianki. ja bym przyjebał z kurkami Jakbym miał to też bym przyjebał! [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 11:03_________________________________________________ Pojeby! Właśnie zapodałem sobie jajeczniczkę z szyneczką. co, że niby się powodzi Zachcianki. Dobre było w chooj!! to teraz kawa i .......... :polew: I? BTW Kawy nie pije.
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i mega sranie :polew: :polew: ok muszę jechać na sam koniec końców Istebna
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i mega sranie :polew: :polew: ok muszę jechać na sam koniec końców Istebna :polew: :polew:
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i mega sranie :polew: :polew: ok muszę jechać na sam koniec końców Istebna tam ludzie zyją w zgodzie z naturą, nie potrzebują kart kredytowych
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i mega sranie :polew: :polew: ok muszę jechać na sam koniec końców Istebna tam ludzie zyją w zgodzie z naturą, nie potrzebują kart kredytowych Miszka znowu wpadnie na forum za 3 godziny i będzie przezywał, że jakiś ciul nic od niego nie wziął! :polew: :polew:
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i mega sranie :polew: :polew: ok muszę jechać na sam koniec końców Istebna tam ludzie zyją w zgodzie z naturą, nie potrzebują kart kredytowych Miszka znowu wpadnie na forum za 3 godziny i będzie przezywał, że jakiś ciul nic od niego nie wziął! :polew: :polew: a wieczorem napisze, że jest wqrwiony i otwiera 0,5 i robi drina
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i mega sranie :polew: :polew: ok muszę jechać na sam koniec końców Istebna tam ludzie zyją w zgodzie z naturą, nie potrzebują kart kredytowych Miszka znowu wpadnie na forum za 3 godziny i będzie przezywał, że jakiś ciul nic od niego nie wziął! :polew: :polew: a wieczorem napisze, że jest wqrwiony i otwiera 0,5 i robi drina Znamy go jak własną kieszeń. :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 i mega sranie :polew: :polew: ok muszę jechać na sam koniec końców Istebna tam ludzie zyją w zgodzie z naturą, nie potrzebują kart kredytowych Miszka znowu wpadnie na forum za 3 godziny i będzie przezywał, że jakiś ciul nic od niego nie wziął! :polew: :polew: a wieczorem napisze, że jest wqrwiony i otwiera 0,5 i robi drina Znamy go jak własną kieszeń. :polew: :polew: geje :bicz3: ni c**ja wszystko dokładnie jest na odwrót jak piszecie łącznie z tym że nie otworzę dziś 0,5
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Przed chwilą byłem sobie wymienić rameczki na niuni bo wczoraj przyszły.Teraz mogę się pokazać na jakimś spociku.Może w ten wtorek mam nockę ale co tam najwyżej wcześniej się urwę. a wieczorem napisze, że jest wqrwiony i otwiera 0,5 i robi drina A ja mam dwa litry rumu 80% i właśnie zaczynam degustację :gwizdanie: BTW odebrałem dziś kabelek do Vag-a Jaki program możecie polecić dla laika w tych sprawach ? Dostałem jakąś płytkę ale jeszcze jej nie odpalałem.
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Przyszły koła Dlaczego wyrzuciłeś fotke? i mega sranie :polew: :polew: ok muszę jechać na sam koniec końców Istebna tam ludzie zyją w zgodzie z naturą, nie potrzebują kart kredytowych Miszka znowu wpadnie na forum za 3 godziny i będzie przezywał, że jakiś ciul nic od niego nie wziął! :polew: :polew: a wieczorem napisze, że jest wqrwiony i otwiera 0,5 i robi drina Znamy go jak własną kieszeń. :polew: :polew: geje :bicz3: ni ch*** wszystko dokładnie jest na odwrót jak piszecie łącznie z tym że nie otworzę dziś 0,5 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Przed chwilą byłem sobie wymienić rameczki na niuni bo wczoraj przyszły.Teraz mogę się pokazać na jakimś spociku.Może w ten wtorek mam nockę ale co tam najwyżej wcześniej się urwę. a wieczorem napisze, że jest wqrwiony i otwiera 0,5 i robi drina A ja mam dwa litry rumu 80% i właśnie zaczynam degustację :gwizdanie: BTW odebrałem dziś kabelek do Vag-a Jaki program możecie polecić dla laika w tych sprawach ? Dostałem jakąś płytkę ale jeszcze jej nie odpalałem. To wpadnij na spota z tym rumem. A co do płytki to właśnie odpal tą jaką dostałeś. Jaki kabel masz?
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 To wpadnij na spota z tym rumem. A co do płytki to właśnie odpal tą jaką dostałeś. Jaki kabel masz? Jak coś zostanie to wezmę Kabelek mam najtańszy od od Viakena nie chciałem umoczyć bo się na tym nie znam http://allegro.pl/najlepszy-najtanszy-vag-usb-kkl-line-we-wtyku-obd-i1686623788.html
Rekomendowane odpowiedzi