Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 cisnę na koło trzeba się uczyć na przyszły sezon :naughty:
Kędzior Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 cisnę na koło trzeba się uczyć na przyszły sezon :naughty: czego sie uczyc?
krolu Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 cisnę na koło trzeba się uczyć na przyszły sezon :naughty: planujesz z dzieciakiem jeździć :naughty:
Miszka82 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 cisnę na koło trzeba się uczyć na przyszły sezon :naughty: planujesz z dzieciakiem jeździć :naughty: no f'ckin way cisnę na koło trzeba się uczyć na przyszły sezon :naughty: czego sie uczyc? a takie tam ps Mam na imię Filip i nie piję już 6-ty dzień
Kędzior Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Mam na imię Filip i nie piję już 6-ty dzień witaj Filip żegnaj Miszka :thumbdown: :polew:
stanley Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 11:43_________________________________________________ cisnę na koło trzeba się uczyć na przyszły sezon :naughty: planujesz z dzieciakiem jeździć :naughty: no f'ckin way cisnę na koło trzeba się uczyć na przyszły sezon :naughty: czego sie uczyc? a takie tam ps Mam na imię Filip i nie piję już 6-ty dzień Filip ma kare...
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Gliwice upadają 4 auta ze mną Bo Przyjechałeś i nie było ludzi
diman Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Gliwice upadają 4 auta ze mną nie upadają tylko elity nie było
stanley Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 pora coś wykreślić z listy zadań jakie wyznaczyła mi moja kochana małżonka dzisiaj: malowanie przedpokoju
stanley Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 dzień dobry [br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 13:40_________________________________________________ Stasiu, trochę ruchu Ci się przyda :> w sumie wolę pomalować przedpokój niż wymieniać springi z przodu :gwizdanie: jak mi się to przypomni to masakra, straciłem wtedy chyba z 3kg
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 No to fakt, dlatego już nikogo więcej nie zapraszam na wymianę zawieszenia Ja to widzę tak, wałek w rękę, krata piwa obok wiadra z farbą, co moczenie wałka przechylasz browarka w stronę gardła
stanley Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 No to fakt, dlatego już nikogo więcej nie zapraszam na wymianę zawieszenia Ja to widzę tak, wałek w rękę, krata piwa obok wiadra z farbą, co moczenie wałka przechylasz browarka w stronę gardła jakoś nie mam smaka na piwo, tak wiem, sam się sobie dziwię
stanley Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Arturze! Jesteś chory? myślę, że do wieczora mi przejdzie to może być ostatni weekend w którym mogę coś się napić :gwizdanie: później muszę być gotowy na podróż do szpitala
Bulczas Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Gliwice upadają 4 auta ze mną Bo Przyjechałeś i nie było ludzi Ja nie Miron żeby odstraszać ludzi
Rekomendowane odpowiedzi