Miszka82 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 znając te chlory wstaną koło 12 i będą cieszyć ryje, że w ogóle jeszcze żyją najpierw nad wodę, a później w palnik :gwizdanie: nie mierz wszystkich swoją miarką :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 znając te chlory wstaną koło 12 i będą cieszyć ryje, że w ogóle jeszcze żyją najpierw nad wodę, a później w palnik :gwizdanie: nie mierz wszystkich swoją miarką :gwizdanie: ostatni k**wa samarytanin
Miszka82 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 znając te chlory wstaną koło 12 i będą cieszyć ryje, że w ogóle jeszcze żyją najpierw nad wodę, a później w palnik :gwizdanie: nie mierz wszystkich swoją miarką :gwizdanie: ostatni ku*** samarytanin żebyś k. wiedział PS.Kędzior dzwoniłeś do mnie ale ja nie miałem akurat tego fona ze sobą tylko drugi tak w ogóle to ten nr co masz możesz wykasować bo 1.08 będę go oddawał, zostawiają nam tylko jeden w robocie
hubtychy Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 znając te chlory wstaną koło 12 i będą cieszyć ryje, że w ogóle jeszcze żyją najpierw nad wodę, a później w palnik :gwizdanie: nie mierz wszystkich swoją miarką :gwizdanie: Taką miarkę to ja lubię i praktykuję :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 znając te chlory wstaną koło 12 i będą cieszyć ryje, że w ogóle jeszcze żyją najpierw nad wodę, a później w palnik :gwizdanie: nie mierz wszystkich swoją miarką :gwizdanie: Taką miarkę to ja lubię i praktykuję :gwizdanie: jak wszyscy tutaj - sama najgorsza patologia
hubtychy Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 znając te chlory wstaną koło 12 i będą cieszyć ryje, że w ogóle jeszcze żyją najpierw nad wodę, a później w palnik :gwizdanie: nie mierz wszystkich swoją miarką :gwizdanie: Taką miarkę to ja lubię i praktykuję :gwizdanie: jak wszyscy tutaj - sama najgorsza patologia A dzięki za komplement Swoje dziś wypociłem więc płyny w organizmie trzeba uzupełnić aby się nie odwodnić.
addassko Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 CB przy kolanach już no i jak tam lepiej co ??
Miszka82 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 w chwili wytchnienia mówiłem, że mierzysz wszystkich Swoją miarką :polew:
stanley Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 w chwili wytchnienia mówiłem, że mierzysz wszystkich Swoją miarką :polew: jeszcze Ci przypomnę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi