Miszka82 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam dzis bede pierwszy raz na spicie na 3 stawach powiedzcie dużo ludzi przyjeżdża? gdzie dokładnie dziś będziecie ? się pytam gdzie byłeś ?
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam dzis bede pierwszy raz na spicie na 3 stawach powiedzcie dużo ludzi przyjeżdża? gdzie dokładnie dziś będziecie ? się pytam gdzie byłeś ?
Miszka82 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po spocie jaja jak berty były jak zawsze krolu flaszka 1l http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_S4_%28C4%29 nie było mowy o 1l tylko o flaszce :gwizdanie: ale fakt przyznaje miałeś rację
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 tymczasem , jutro curva znowu zajob w robocie
nikaa Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 tymczasem , jutro curva znowu zajob w robocie ktoś musi robić żeby ktoś nie musiał jutro wolne :> to i ja spadam dobranoc Panowie
addassko Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 No i jestem już! Dzięx za spocisza! :) smutno beze mnie co :) hahaha
diman Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 no to i ja się zamelduje i piernicze nie zaprowadzam wozidła na parking nie chce mi się :gwizdanie:
akjam Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 dzieki chlopaki za spota :polew: :polew: :polew: A Ty gdzieś znowu był!? Jakby nie drifty w Sosnowcu to bym nie pamiętał jak wyglądasz!!! :naughty: :naughty: po spocie jaja jak berty były jak zawsze krolu flaszka 1l http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_S4_%28C4%29 nie było mowy o 1l tylko o flaszce :gwizdanie: ale fakt przyznaje miałeś rację Przecinałem! Pije tą flaszke! :naughty: :naughty: Witam dzis bede pierwszy raz na spicie na 3 stawach powiedzcie dużo ludzi przyjeżdża? gdzie dokładnie dziś będziecie ? się pytam gdzie byłeś ? No? :decayed: jeszcze postawimy to wkupne Obiecanki cacanki... :naughty: No i jestem już! Dzięx za spocisza! :) smutno beze mnie co :) hahaha Smutno mendo! :decayed: :decayed:
talib1990 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Akjam byłem na spocie :decayed: nie kłame nic a nic... ale jakieś 5 minut.. taka praca niestety.. a teraz jeszcze na prawo jazdy chodze ...masakra.. sypiam 4 h dziennie
akjam Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Akjam byłem na spocie :decayed: nie kłame nic a nic... ale jakieś 5 minut.. taka praca niestety.. a teraz jeszcze na prawo jazdy chodze ...masakra.. sypiam 4 h dziennie No chyba, że 5 minut ale zawsze coś. :naughty: Jakie prawko robisz? Co do spania to ciulaty towar skoro się kładziesz wogóle spać.
addassko Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Akjam byłem na spocie :decayed: nie kłame nic a nic... ale jakieś 5 minut.. taka praca niestety.. a teraz jeszcze na prawo jazdy chodze ...masakra.. sypiam 4 h dziennie No chyba, że 5 minut ale zawsze coś. :naughty: Jakie prawko robisz? Co do spania to ciulaty towar skoro się kładziesz wogóle spać. no towart hujnia to fakt ale prawko na B... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi