stanley Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie nie pozbywam się, zanabyłem właśnie i musiałem sam go sobie wynieść a kontrolka to klocki, miałem taką w polonezie :gwizdanie: kontrolka z hamulców też miałem taką w polonezie
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item856771070_klocki_audi_a4_a6_superb_vw_passat_ebc_green_stuff.html te są ale drogie
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 I do tego Keżor odpowiednie tarcze by się przydały :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja kupiłem kumplowi te fele 16" ale kumpel może pójdzie w większe, to kusi mnie żeby je łyknąć tyskie+meczyk :beer1:
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 I do tego Keżor odpowiednie tarcze by się przydały :gwizdanie: przy tych można mieś seryjne tarcze od RED w góre już wypadało by mieć ceramiczne, żeby klocki sie szybciej starły niż tarcza :gwizdanie: ale kumpel może pójdzie w większe, to kusi mnie żeby je łyknąć nie ori , taka podróbka eSek , jak na zime mogą być
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 I do tego Keżor odpowiednie tarcze by się przydały :gwizdanie: przy tych można mieś seryjne tarcze od RED w góre już wypadało by mieć ceramiczne, żeby klocki sie szybciej starły niż tarcza :gwizdanie: ale kumpel może pójdzie w większe, to kusi mnie żeby je łyknąć nie ori , taka podróbka eSek , jak na zime mogą być to sa felgi z ASO Audi Kraków zimowa wersja dla S, RS
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 I do tego Keżor odpowiednie tarcze by się przydały :gwizdanie: przy tych można mieś seryjne tarcze od RED w góre już wypadało by mieć ceramiczne, żeby klocki sie szybciej starły niż tarcza :gwizdanie: ale kumpel może pójdzie w większe, to kusi mnie żeby je łyknąć nie ori , taka podróbka eSek , jak na zime mogą być to sa felgi z ASO Audi Kraków zimowa wersja dla S, RS raz widziałem taki wzór i to na kołpakach :gwizdanie: ale jak ori to zwracam honor mnie sie nie podobają za bardzo
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Na zimę dobre Stanley ale na lato lepiej kup jakieś 17-stki ori a na pewno nie pożałujesz. Ja między 17-stka a 16-stka nie odczułem żadnej różnicy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Na zimę dobre Stanley ale na lato lepiej kup jakieś 17-stki ori a na pewno nie pożałujesz. Ja między 17-stka a 16-stka nie odczułem żadnej różnicy :gwizdanie: Ty nie odczułeś, ale zawiecha na pewno. Ja robię około 3000 miesięcznie, więc raczej pójdę w 16"
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Na ori zawiasie nic jej nie będzie. A ja nie robię wiele mniej
wicio150 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 No i d*pa klocki do wymiany Ale hamuja normalnie :gwizdanie: Zobaczymy co zaproponuje nasz kolega z forum TOM77, bo widzialem ze duzo ludzi u niego kupuje i chwala sobie
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 No i pupa klocki do wymiany Ale hamuja normalnie :gwizdanie: Zobaczymy co zaproponuje nasz kolega z forum TOM77, bo widzialem ze duzo ludzi u niego kupuje i chwala sobie to ściągnij koło i sobie obacz klocki , może Ci czujnik ciu*a
Kanar Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 jutro bede miał zderzak, błotnik już mam, lampy już mam zostały mi jeszcze halogeny i teraz kolejne pytanie czy instalacja pod halogeny jest może w serii czy trzeba ciągnąć nową od zera?? czytać co jeszcze potrzebuje?
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 a masz w tych lampach halogen ? (masz przycisk do włączenia halogenów na desce? ) jak masz to masz instalacje , jak nie masz to musisz pociągnąć
Kanar Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 i teraz piosenka Elektrycznych Gitar z sountracku Killera "aaaaa miało być tak pięęęęęknie" w zasadzie to chodziło mi o przeciwmgielne w zderzaku które właśnie mam zamiar zanabyć drogą kupna qtwa..
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 i teraz piosenka Elektrycznych Gitar z sountracku Killera "aaaaa miało być tak pięęęęęknie" w zasadzie to chodziło mi o przeciwmgielne w zderzaku które właśnie mam zamiar zanabyć drogą kupna qtwa.. tak , ale szklanych lamp są dwa rodzaje , jedne mają halogeny , a drugie nie. jeżeli masz wersje z halogenami to masz instalacje i przedłużasz sobie na dół po dwa kabelki :gwizdanie: jak nie masz terazhalogenów to musisz sobie instalacje ciągnąć
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 że sie powtórze QTWA czyli nie masz spoko , poradzisz sobie
Rekomendowane odpowiedzi