akjam Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 No i ja się powoli zbieram na chatę... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Ale qrrwa pograłem! Nogi mi chyba odpadną! za***ista pogoda na gierkę w nogę! :kox:
hubtychy Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pany mam problema Prawdopodobnie kończy mi się przerywacz kierunkowskazów.Dziś podczas krótkiej jazdy zauważyłem że kierunki świecą cały czas a nie mrugają.Co ciekawe awaryjne migają tak jak powinny,przy załączaniu alarmu też kierunki migają.Gdy zaparkowałem furkę kierunki zaczęły normalnie migać ale zauważyłem dziwną kontrolkę na obrotomierzu która pojawia się podczas przełączania kierunków lewo-prawo na sekundę i nie zawsze.Jakość kiepska bo to scren z filmiku ale na kontrolce jest jakby symbol kierunkowskazów i w środku jest 1.Ktoś wie co to i co sygnalizuje?Na fisie żadnych komunikatów nie mam.
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pany mam problema Prawdopodobnie kończy mi się przerywacz kierunkowskazów.Dziś podczas krótkiej jazdy zauważyłem że kierunki świecą cały czas a nie mrugają.Co ciekawe awaryjne migają tak jak powinny,przy załączaniu alarmu też kierunki migają.Gdy zaparkowałem furkę kierunki zaczęły normalnie migać ale zauważyłem dziwną kontrolkę na obrotomierzu która pojawia się podczas przełączania kierunków lewo-prawo na sekundę i nie zawsze.Jakość kiepska bo to scren z filmiku ale na kontrolce jest jakby symbol kierunkowskazów i w środku jest 1.Ktoś wie co to i co sygnalizuje?Na fisie żadnych komunikatów nie mam.
stanley Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pany mam problema Prawdopodobnie kończy mi się przerywacz kierunkowskazów.Dziś podczas krótkiej jazdy zauważyłem że kierunki świecą cały czas a nie mrugają.Co ciekawe awaryjne migają tak jak powinny,przy załączaniu alarmu też kierunki migają.Gdy zaparkowałem furkę kierunki zaczęły normalnie migać ale zauważyłem dziwną kontrolkę na obrotomierzu która pojawia się podczas przełączania kierunków lewo-prawo na sekundę i nie zawsze.Jakość kiepska bo to scren z filmiku ale na kontrolce jest jakby symbol kierunkowskazów i w środku jest 1.Ktoś wie co to i co sygnalizuje?Na fisie żadnych komunikatów nie mam. no proszę człowiek - encyklopedia
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Pany mam problema Prawdopodobnie kończy mi się przerywacz kierunkowskazów.Dziś podczas krótkiej jazdy zauważyłem że kierunki świecą cały czas a nie mrugają.Co ciekawe awaryjne migają tak jak powinny,przy załączaniu alarmu też kierunki migają.Gdy zaparkowałem furkę kierunki zaczęły normalnie migać ale zauważyłem dziwną kontrolkę na obrotomierzu która pojawia się podczas przełączania kierunków lewo-prawo na sekundę i nie zawsze.Jakość kiepska bo to scren z filmiku ale na kontrolce jest jakby symbol kierunkowskazów i w środku jest 1.Ktoś wie co to i co sygnalizuje?Na fisie żadnych komunikatów nie mam. no proszę człowiek - encyklopedia z motoryzacja za pan brat :decayed:
hubtychy Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 heh tylko że ja przyczepy nie mam Mam hak i instalację,Czy to możliwe że przez ostatnie deszcze powstało jakieś zwarcie na wtyczce przy haku ?
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 heh tylko że ja przyczepy nie mam Mam hak i instalację,Czy to możliwe że przez ostatnie deszcze powstało jakieś zwarcie na wtyczce przy haku ? dzialaja ci wszystkie kierunkowskazy?
akjam Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 heh tylko że ja przyczepy nie mam Mam hak i instalację,Czy to możliwe że przez ostatnie deszcze powstało jakieś zwarcie na wtyczce przy haku ? Na to wygląda. Pany mam problema Prawdopodobnie kończy mi się przerywacz kierunkowskazów.Dziś podczas krótkiej jazdy zauważyłem że kierunki świecą cały czas a nie mrugają.Co ciekawe awaryjne migają tak jak powinny,przy załączaniu alarmu też kierunki migają.Gdy zaparkowałem furkę kierunki zaczęły normalnie migać ale zauważyłem dziwną kontrolkę na obrotomierzu która pojawia się podczas przełączania kierunków lewo-prawo na sekundę i nie zawsze.Jakość kiepska bo to scren z filmiku ale na kontrolce jest jakby symbol kierunkowskazów i w środku jest 1.Ktoś wie co to i co sygnalizuje?Na fisie żadnych komunikatów nie mam. no proszę człowiek - encyklopedia :naughty:
akjam Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 :naughty: sie reza to sie wie No a jak! Zawias zmieniony? czas się zbierać 3m się!
Rekomendowane odpowiedzi