Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 bry co tam dzialata? piwo czyli monotonia hehe ale uśmiech na twarzy jest hehe czyli banan
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 bry co tam dzialata? piwo czyli monotonia hehe ale uśmiech na twarzy jest hehe czyli banan lajcik
Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 bry co tam dzialata? piwo czyli monotonia hehe ale uśmiech na twarzy jest hehe czyli banan lajcik takze tegoo :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 bry co tam dzialata? piwo czyli monotonia hehe ale uśmiech na twarzy jest hehe czyli banan lajcik takze tegoo :gwizdanie: jakbyś nie szedł jutro do pracy :gwizdanie: ale, twój wybór
Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 bry co tam dzialata? piwo czyli monotonia hehe ale uśmiech na twarzy jest hehe czyli banan lajcik takze tegoo :gwizdanie: jakbyś nie szedł jutro do pracy :gwizdanie: ale, twój wybór jak bym poszedl tydzien temu do pracy to bym teraz nie musial, a powiem ci ze jakos smaki mnie u ciebie naszly :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 bry co tam dzialata? piwo czyli monotonia hehe ale uśmiech na twarzy jest hehe czyli banan lajcik takze tegoo :gwizdanie: jakbyś nie szedł jutro do pracy :gwizdanie: ale, twój wybór jak bym poszedl tydzien temu do pracy to bym teraz nie musial, a powiem ci ze jakos smaki mnie u ciebie naszly :gwizdanie: taki klimat na 3 piętrze
Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 taki klimat na 3 piętrze a nie na 4 ?
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 taki klimat na 3 piętrze a nie na 4 ? parter, 1, 2 3
Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 taki klimat na 3 piętrze a nie na 4 ? parter, 1, 2 3 zbyt rzadko u ciebie jestem dlatego niepamietam
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 taki klimat na 3 piętrze a nie na 4 ? parter, 1, 2 3 zbyt rzadko u ciebie jestem dlatego niepamietam jak sie mamlasz na każdym piętrze z ewką, to później tak jest
Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 taki klimat na 3 piętrze a nie na 4 ? parter, 1, 2 3 zbyt rzadko u ciebie jestem dlatego niepamietam jak sie mamlasz na każdym piętrze z ewką, to później tak jest myslalem ze tego nie slychac
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 taki klimat na 3 piętrze a nie na 4 ? parter, 1, 2 3 zbyt rzadko u ciebie jestem dlatego niepamietam jak sie mamlasz na każdym piętrze z ewką, to później tak jest myslalem ze tego nie slychac trzeba się było do dzwonku nie opierać [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 22:44_________________________________________________no to dobranoc pewnie za chwilę bedzie pobudka więc nie nastawiam się na sen
Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 czas do wyrka moze jutro wstane zgodnie z budzikiem
akjam Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jacy wszyscy dziś grzeczni rano wstali... :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 widze stasiu ze zaczales wstawac z kurami :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 09:03_________________________________________________ Jacy wszyscy dziś grzeczni rano wstali... :gwizdanie: no niestety dzisiaj pobudka i na wrocek ale tym razem do rodziny
Rekomendowane odpowiedzi