keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja w tygodniu nie pije :gwizdanie: jutro za to sobie odpije :>
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 hehe no ja też w tyg niepiję hehehe a w przyszłym tyg mija mi rok pracy na kopalni więc ja niewiem jak to przetrwam
Cuber Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Krolu i Guregoru hamowac troszke sie i nie róbta sobie jaj z zgłos do moderatora :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja w tygodniu nie pije :gwizdanie: jutro za to sobie odpije :> ja to malo kiedy mam okazje wypic, a w barku to jeszcze kilka flaszek stoi
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Krolu i Guregoru hamowac troszke sie i nie róbta sobie jaj z zgłos do moderatora :gwizdanie: ups.. wybacz, to był taki mały test :embarrassed:
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 podoba mi się to hehehe naucz sie wklejać fotki , musisz dać link z .jpg na końcu jak wkładasz w klamry a co do naklejki to jak bierzesz od michała z forum to ja też biore to zamów i nich wyśle do SMSa , bo jak nie posłał to moją ma mu wciepnąć a jak już posłał to my sobie możemy razem wziąć
Cuber Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 test to moze zaraz być dopiero ps :polew:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja w tygodniu nie pije :gwizdanie: jutro za to sobie odpije :> ja to malo kiedy mam okazje wypic, a w barku to jeszcze kilka flaszek stoi to dlatego musisz sobie dzisiaj cos otworzyc a jak nie chcesz sam pic do mnie podjedz sie napijemy
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 test to moze zaraz być dopiero ps :polew: :wink4:
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 podoba mi się to hehehe http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/536fcac00278a3d7.html coś czuję że dziś to coś wkońcu więcej wypiję :> chyba tez sobie taka zrobie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Keżor a ty jakie bierzesz naklejki? nom niewiem czemu mi niewyszlo dobrze dalem ale wogole sie niepojawilo wiec wykombinowalem w inny sposob hehe
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 o zieloni strasza slask powialo groza :polew:
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja w tygodniu nie pije :gwizdanie: jutro za to sobie odpije :> ja to malo kiedy mam okazje wypic, a w barku to jeszcze kilka flaszek stoi to dlatego musisz sobie dzisiaj cos otworzyc a jak nie chcesz sam pic do mnie podjedz sie napijemy moze byc Sambuca?
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 test to moze zaraz być dopiero ps :polew: słyszałem kiedyś o jednym modzie co chciał sprawdzić w ramach Testu czy sam sobie może dać bana (bo myślał , że sie nie da ) no i sie dało :polew: a że tylko on miał władze na tamtym forum to sie forum posypało :polew:
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Keżor a ty jakie bierzesz naklejki? nom niewiem czemu mi niewyszlo dobrze dalem ale wogole sie niepojawilo wiec wykombinowalem w inny sposob hehe ja biore < V > z sedanem to pisz do tego kolesia ,żeby wciepnął do koperty tą dla Ciebie też
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Krolu i Guregoru hamowac troszke sie i nie róbta sobie jaj z zgłos do moderatora :gwizdanie: Znaczy się że nie mogę chudzielcowi zmienić facjaty
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Keżor a ty jakie bierzesz naklejki? nom niewiem czemu mi niewyszlo dobrze dalem ale wogole sie niepojawilo wiec wykombinowalem w inny sposob hehe ja biore < V > z sedanem to pisz do tego kolesia ,żeby wciepnął do koperty tą dla Ciebie też Kedzior to wez 2 sztuki Avanta, 1 dla mnie :> ale kolor czarny mat
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 A-rek ja biore po jednej sztuce tego i tego, tu masz link napisz do gościa żeby ci dorzucił do koperty http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_naklejki_no_fat_chicks_nisko_i_szeroko-t112021.0.html[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 23:37_________________________________________________a naklejki ma tylko białe, wiem że na allegro też są sprzedawane ale niewiem w jakiej kwocie
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 faktycznie są białe tylko ja bym wolał czarną , bo chciałem na klape nakleić , atak nie będzie widać
Rekomendowane odpowiedzi