Miszka82 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Witka chłopaki :hi: siama Bucu
Miszka82 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 czas zaatakowac w kimono narka
talib1990 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Pany jako że piszczy mi któraś rolka a nie mam ochoty wymieniać wszystkich (bo mnie nie stać) to może ktoś rzuci pomysłem jak najłatwiej zlokalizować tą "kończącą się"? Do wyboru mam wszystkie rolki po stronie alternatora. Osobiście obstawiam albo alternator albo visco - i teraz pytanie numer 2 ktoś to już wymieniał? dużo z tym roboty? może głupi pomysł ale prosty .. weź wd40 .. i pokolei psikaj na każdą z rolek aż do momentu kiedy ustanie cisza[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:04_________________________________________________ Witka chłopaki :hi: siama Bucu gulfa zakupiłeś?
Miszka82 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Pany jako że piszczy mi któraś rolka a nie mam ochoty wymieniać wszystkich (bo mnie nie stać) to może ktoś rzuci pomysłem jak najłatwiej zlokalizować tą "kończącą się"? Do wyboru mam wszystkie rolki po stronie alternatora. Osobiście obstawiam albo alternator albo visco - i teraz pytanie numer 2 ktoś to już wymieniał? dużo z tym roboty? może głupi pomysł ale prosty .. weź wd40 .. i pokolei psikaj na każdą z rolek aż do momentu kiedy ustanie cisza[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:04_________________________________________________ Witka chłopaki :hi: siama Bucu gulfa zakupiłeś? ja
Mario22 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Pany jako że piszczy mi któraś rolka a nie mam ochoty wymieniać wszystkich (bo mnie nie stać) to może ktoś rzuci pomysłem jak najłatwiej zlokalizować tą "kończącą się"? Do wyboru mam wszystkie rolki po stronie alternatora. Osobiście obstawiam albo alternator albo visco - i teraz pytanie numer 2 ktoś to już wymieniał? dużo z tym roboty? może głupi pomysł ale prosty .. weź wd40 .. i pokolei psikaj na każdą z rolek aż do momentu kiedy ustanie cisza[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:04_________________________________________________ Witka chłopaki :hi: siama Bucu gulfa zakupiłeś? ja teraz nie tylko zemnie będa sie śmiali...
talib1990 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 po kradzieży auta sie nauczyłem, że każdy jeździ tym na co go stać lub co mu się podoba.. a w ostateczności tym do czego zmusza sytuacja ....
Miszka82 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Pany jako że piszczy mi któraś rolka a nie mam ochoty wymieniać wszystkich (bo mnie nie stać) to może ktoś rzuci pomysłem jak najłatwiej zlokalizować tą "kończącą się"? Do wyboru mam wszystkie rolki po stronie alternatora. Osobiście obstawiam albo alternator albo visco - i teraz pytanie numer 2 ktoś to już wymieniał? dużo z tym roboty? może głupi pomysł ale prosty .. weź wd40 .. i pokolei psikaj na każdą z rolek aż do momentu kiedy ustanie cisza[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:04_________________________________________________ Witka chłopaki :hi: siama Bucu gulfa zakupiłeś? ja teraz nie tylko zemnie będa sie śmiali... jebie mnie to [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:08_________________________________________________ po kradzieży auta sie nauczyłem, że każdy jeździ tym na co go stać lub co mu się podoba.. a w ostateczności tym do czego zmusza sytuacja .... poniekąd wszystkie te opcje dotyczą mnie
talib1990 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 ja tam teraz jeżdże pięknym czerwonym dieselkiem, 380 koni daje rade )
Mario22 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Dokładnie... liczą się ludzie a nie tylko auta.... :gwizdanie: Miszka może jeździc Golfem i co z tego skoro zayebiście yara się z nim blanty... :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:12_________________________________________________ ja tam teraz jeżdże pięknym czerwonym dieselkiem, 380 koni daje rade ) Pewnie volvo albo scania... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 pany może durne pytanie ale mam przyjebane tabule na nity czym te nity wy***ać żeby ściągnąć rejestracje [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:14_________________________________________________powiem tak jazda tym dieslem jest cudowna tak za***rdala że no....nie mogę tego opisać
talib1990 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 cienkie wiertełko i delikatnie w środek nita, 2 sekundy i po nim
Mario22 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 pany może durne pytanie ale mam przyjebane tabule na nity czym te nity wywalić żeby ściągnąć rejestracje [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:14_________________________________________________powiem tak jazda tym dieslem jest cudowna tak zasuwa że no....nie mogę tego opisać Rozwierc wiertłem fi 4 mm max a nawet jak mały nit to fi 2 mm
Miszka82 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 pany może durne pytanie ale mam przyjebane tabule na nity czym te nity wywalić żeby ściągnąć rejestracje [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:14_________________________________________________powiem tak jazda tym dieslem jest cudowna tak zasuwa że no....nie mogę tego opisać Rozwierc wiertłem fi 4 mm dzięki cienkie wiertełko i delikatnie w środek nita, 2 sekundy i po nim dzięki
talib1990 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 to za tydzien widzimy sie na spocie ?
Mario22 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 to za tydzien widzimy sie na spocie ? Za tydzień to ja też wpadne na katole bo niestety teraz mam druga zmiane... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 to za tydzien widzimy sie na spocie ? Za tydzień to ja też wpadne na katole bo niestety teraz mam druga zmiane... :gwizdanie: a mnie nie będzie ani za tydzień anie za dwa a jutro stoi pod znakiem zapytania
Mario22 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 to za tydzien widzimy sie na spocie ? Za tydzień to ja też wpadne na katole bo niestety teraz mam druga zmiane... :gwizdanie: a mnie nie będzie ani za tydzień anie za dwa a jutro stoi pod znakiem zapytania Why Mada faka ???? Co jedziesz na zlota VW Manii ???
Rekomendowane odpowiedzi