Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witka chłopaki :hi: :hi:

siama Bucu

Opublikowano

czas zaatakowac w kimono

Opublikowano

czas zaatakowac w kimono

narka :tongue4:

Opublikowano

Pany jako że piszczy mi któraś rolka a nie mam ochoty wymieniać wszystkich (bo mnie nie stać) to może ktoś rzuci pomysłem jak najłatwiej zlokalizować tą "kończącą się"?

Do wyboru mam wszystkie rolki po stronie alternatora. Osobiście obstawiam albo alternator albo visco - i teraz pytanie numer 2 ktoś to już wymieniał? dużo z tym roboty?

może głupi pomysł ale prosty .. weź wd40 .. i pokolei psikaj na każdą z rolek aż do momentu kiedy ustanie cisza[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:04_________________________________________________

siama Bucu

gulfa zakupiłeś?

Opublikowano

Pany jako że piszczy mi któraś rolka a nie mam ochoty wymieniać wszystkich (bo mnie nie stać) to może ktoś rzuci pomysłem jak najłatwiej zlokalizować tą "kończącą się"?

Do wyboru mam wszystkie rolki po stronie alternatora. Osobiście obstawiam albo alternator albo visco - i teraz pytanie numer 2 ktoś to już wymieniał? dużo z tym roboty?

może głupi pomysł ale prosty .. weź wd40 .. i pokolei psikaj na każdą z rolek aż do momentu kiedy ustanie cisza[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:04_________________________________________________

siama Bucu

gulfa zakupiłeś?

ja :naughty:

Opublikowano

siama Bucu

gulfa zakupiłeś?

teraz nie tylko zemnie będa sie śmiali... :polew:

Opublikowano

po kradzieży auta sie nauczyłem, że każdy jeździ tym na co go stać lub co mu się podoba.. a w ostateczności tym do czego zmusza sytuacja ....

Opublikowano

siama Bucu

gulfa zakupiłeś?

teraz nie tylko zemnie będa sie śmiali... :polew:

jebie mnie to :kox:[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:08_________________________________________________

po kradzieży auta sie nauczyłem, że każdy jeździ tym na co go stać lub co mu się podoba.. a w ostateczności tym do czego zmusza sytuacja ....

poniekąd wszystkie te opcje dotyczą mnie

Opublikowano

ja tam teraz jeżdże pięknym czerwonym dieselkiem, 380 koni daje rade :))

Opublikowano

Dokładnie... liczą się ludzie a nie tylko auta.... :gwizdanie: Miszka może jeździc Golfem i co z tego skoro zayebiście yara się z nim blanty... :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:12_________________________________________________

ja tam teraz jeżdże pięknym czerwonym dieselkiem, 380 koni daje rade :))

Pewnie volvo albo scania... :gwizdanie:

Opublikowano

pany może durne pytanie ale mam przyjebane tabule na nity czym te nity wy***ać żeby ściągnąć rejestracje :cool1:[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:14_________________________________________________powiem tak jazda tym dieslem jest cudowna tak za***rdala że no....nie mogę tego opisać :decayed:

Opublikowano

cienkie wiertełko i delikatnie w środek nita, 2 sekundy i po nim

Opublikowano

pany może durne pytanie ale mam przyjebane tabule na nity czym te nity wywalić żeby ściągnąć rejestracje :cool1:[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:14_________________________________________________powiem tak jazda tym dieslem jest cudowna tak zasuwa że no....nie mogę tego opisać :decayed:

Rozwierc wiertłem fi 4 mm max a nawet jak mały nit to fi 2 mm

Opublikowano

pany może durne pytanie ale mam przyjebane tabule na nity czym te nity wywalić żeby ściągnąć rejestracje :cool1:[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 22:14_________________________________________________powiem tak jazda tym dieslem jest cudowna tak zasuwa że no....nie mogę tego opisać :decayed:

Rozwierc wiertłem fi 4 mm

dzięki

cienkie wiertełko i delikatnie w środek nita, 2 sekundy i po nim

dzięki

Opublikowano

to za tydzien widzimy sie na spocie :P?

Za tydzień to ja też wpadne na katole bo niestety teraz mam druga zmiane... :gwizdanie:

Opublikowano

Za tydzień to ja też wpadne na katole bo niestety teraz mam druga zmiane... :gwizdanie:

a mnie nie będzie ani za tydzień anie za dwa a jutro stoi pod znakiem zapytania

Opublikowano

a mnie nie będzie ani za tydzień anie za dwa a jutro stoi pod znakiem zapytania

Why Mada faka ???? Co jedziesz na zlota VW Manii ??? :decayed: