Kędzior Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Rada dla potomnych.. jak chcecie sami wyciągać alternator i obie śruby mają wyjść od strony chłodnicy to kupcie sobie 4-ro pak na odprężenie. KU.WA jaka masakra. Brak mi tak wyrafinowanego słownictwa by opisać to co przeżywałem. Nadmienię jednak że słownictwo nieparlamentarne które opanowałem w stopniu mistrzowskim nie oddaje nawet w połowie tej rzeźni. hehehe widze ze jestes w miare opanowany
Kanar Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ide sie napier.. ze szczęścia że go wytargałem :gwizdanie: narra
stanley Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Rada dla potomnych.. jak chcecie sami wyciągać alternator i obie śruby mają wyjść od strony chłodnicy to kupcie sobie 4-ro pak na odprężenie. KU.WA jaka masakra. Brak mi tak wyrafinowanego słownictwa by opisać to co przeżywałem. Nadmienię jednak że słownictwo nieparlamentarne które opanowałem w stopniu mistrzowskim nie oddaje nawet w połowie tej rzeźni. jesteś bardzo dzielny ja to już się poddaję, jak mam tylko użyć więcej narzędzia niż jedno, a pierwsze z nich to piwo dlatego nie rezam :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Rada dla potomnych.. jak chcecie sami wyciągać alternator i obie śruby mają wyjść od strony chłodnicy to kupcie sobie 4-ro pak na odprężenie. KU.WA jaka masakra. Brak mi tak wyrafinowanego słownictwa by opisać to co przeżywałem. Nadmienię jednak że słownictwo nieparlamentarne które opanowałem w stopniu mistrzowskim nie oddaje nawet w połowie tej rzeźni. jesteś bardzo dzielny ja to już się poddaję, jak mam tylko użyć więcej narzędzia niż jedno, a pierwsze z nich to piwo dlatego nie rezam :gwizdanie: ile juz rezamy "samopoziom" ? :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 21:25_________________________________________________ ide sie napier.. ze szczęścia że go wytargałem :gwizdanie: narra :good:
Kędzior Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 samopoziom chyba z pol roku i nawet nie odpakowany hehehe, moze kolo nam przeslal same papierki i wiory :polew:
stanley Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 samopoziom chyba z pol roku i nawet nie odpakowany hehehe, moze kolo nam przeslal same papierki i wiory :polew: dokładnie, nawet nie odpakowane
keżor Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Wy se lepiej samopion wyrezajcie przyda sie na imprezach moczymordy
stanley Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Wy se lepiej samopion wyrezajcie przyda sie na imprezach moczymordy albo bi-samopion, bo nas jest dwóch może być skrętny
Kędzior Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Wy se lepiej samopion wyrezajcie przyda sie na imprezach moczymordy albo bi-samopion, bo nas jest dwóch może być skrętny czuby :polew: :polew: a pozatym jestem smakoszem, degustatorem a nie moczymorda
keżor Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Wy se lepiej samopion wyrezajcie przyda sie na imprezach moczymordy albo bi-samopion, bo nas jest dwóch może być skrętny czuby :polew: :polew: a pozatym jestem smakoszem, degustatorem a nie moczymorda taaa , a w pierdlu wszyscy siedzą za niewinność
hubtychy Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 wieczorową porą Rozrząd zrobiony :> Jutro pozbywam się kata
keżor Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Jutro pozbywam się kata tylko pamiętaj , że platyne można odzyskać i jest to warte jakieś 150zł także jak ktoś Ci to wytłucze a potem zostawi sobie środek i jeszcze będzie chciał kase za robote to strzel mu w morde
Kędzior Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Wy se lepiej samopion wyrezajcie przyda sie na imprezach moczymordy albo bi-samopion, bo nas jest dwóch może być skrętny czuby :polew: :polew: a pozatym jestem smakoszem, degustatorem a nie moczymorda taaa , a w pierdlu wszyscy siedzą za niewinność a ssaj hehe
hubtychy Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Jutro pozbywam się kata tylko pamiętaj , że platyne można odzyskać i jest to warte jakieś 150zł także jak ktoś Ci to wytłucze a potem zostawi sobie środek i jeszcze będzie chciał kase za robote to strzel mu w morde Wiem wiem Już mam numery do kupców :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 auto naprawione? kurde keżor, mam się bać tym razem? a jak z 160-0?
Rekomendowane odpowiedzi