Kanar Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 samopoziom chyba z pol roku i nawet nie odpakowany hehehe, moze kolo nam przeslal same papierki i wiory :polew: taaaa a ja już 3 mesiąc na to czekam.. tak dalej pójdzie to chyba sobie zrobie wycieczke.. dokładnie, nawet nie odpakowane
stanley Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Kanar, chcesz to zrobimy wymianę za to co mi dałeś- koszt taki sam :gwizdanie:
keżor Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 siemka auto naprawione? kurde keżor, mam się bać tym razem? a jak z 160-0? auto sie robi , ale znalazłem filmik sprzed nieszczelności może po złożeniu będzie jeszcze lepiej a ze 160-0 nie próbowałem ale jak dla mnie hamulce dają rade
stanley Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 chyba takie sytuacje się nie zdażają, że trzeba hamować za 160 do 0 :gwizdanie:
keżor Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 a w ogóle to szukam kogoś kto leci w okolice Nosba (woj, świętokrzyskie) mam mały biznesik
Kanar Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Kanar, chcesz to zrobimy wymianę za to co mi dałeś- koszt taki sam :gwizdanie: napisałem do Gwertego i już ma gotowe dla mnie - płaciłem 3miesiące temu więc zamiana mnie nie urządza
Miszka82 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 a w ogóle to szukam kogoś kto leci w okolice Nosba (woj, świętokrzyskie) mam mały biznesik dawaj PW lece w poniedziałek ale wcześnie rano do WWA i nie wiem czy nie polece przez okolice Kielc ale wracam w piatek dopiero, co masz do zabrania bo miejsca tez duzo w aucie nie bede miał
hubtychy Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 No i po kacie :cwaniak1: Za wiele z niego nie zostało ale może jakiś grosz wpadnie [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 12:32_________________________________________________ a w ogóle to szukam kogoś kto leci w okolice Nosba (woj, świętokrzyskie) mam mały biznesik dawaj PW lece w poniedziałek ale wcześnie rano do WWA i nie wiem czy nie polece przez okolice Kielc ale wracam w piatek dopiero, co masz do zabrania bo miejsca tez duzo w aucie nie bede miał W końcu to tylko golf :polew:
keżor Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 a w ogóle to szukam kogoś kto leci w okolice Nosba (woj, świętokrzyskie) mam mały biznesik dawaj PW lece w poniedziałek ale wcześnie rano do WWA i nie wiem czy nie polece przez okolice Kielc ale wracam w piatek dopiero, co masz do zabrania bo miejsca tez duzo w aucie nie bede miał W końcu to tylko golf :polew: ino w golfie TV kineskoopwy przewieziesz a w moim to może LCD by wlazł
Kanar Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 No i po kacie :cwaniak1: moge Ci sprzedać mój :gwizdanie: btw moja stara turbina jak sie okazuje nie miała luzów a spodziewałem się że wirnik będzie latał na wszystkie strony a z nowości dnia dzisiejszego- alternator u magików i czekam na telefon z kosztem naprawy
hubtychy Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 a w ogóle to szukam kogoś kto leci w okolice Nosba (woj, świętokrzyskie) mam mały biznesik dawaj PW lece w poniedziałek ale wcześnie rano do WWA i nie wiem czy nie polece przez okolice Kielc ale wracam w piatek dopiero, co masz do zabrania bo miejsca tez duzo w aucie nie bede miał W końcu to tylko golf :polew: ino w golfie TV kineskoopwy przewieziesz a w moim to może LCD by wlazł W B4 w sedanie przewoziłem kineskopowy 29 cali to do Twojego też by się zmieścił. Ja na szczęście mam teraz avanta to nie mam takich zmartwień :gwizdanie:
keżor Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 btw moja stara turbina jak sie okazuje nie miała luzów a spodziewałem się że wirnik będzie latał na wszystkie strony no to częśc kaski sie wróci
hubtychy Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 No i po kacie :cwaniak1: moge Ci sprzedać mój :gwizdanie: A po co mi on :?: Poszukaj skupu u siebie
Kanar Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 no bede musiał poszukać chętnego na turbo z afn'a i na katalizator ile za to można wołać??
keżor Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 no bede musiał poszukać chętnego na turbo z afn'a i na katalizator ile za to można wołać?? środek z kata to do 150zł , bo to platyna a turbo z AFN a dobrym stanie to i 450zł bym wołał jak nie lepiej
Rekomendowane odpowiedzi