Bulik Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 a ja kolejny weekend bezalko , spedzam go romantycznie... z takim paluchem :polew:
akjam Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 A ja dla odmiany lecę na piffko i może coś więcej do knajpy... :decayed:
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 a ja kolejny weekend bezalko , spedzam go romantycznie... co Ty karwa pier.dolisz A ja dla odmiany lecę na piffko i na bank coś więcej do knajpy... :decayed:
Bulik Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 nawet dobre to piwo..... na rano bedzie jak znalazł ,ale teraz
Kędzior Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 nawet dobre to piwo..... pewnie pierwszy raz takie pijesz
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 nawet dobre to piwo..... pewnie pierwszy raz takie pijesz tyskie mi nie leży chyba, że ze sokiem jakieś takie bez polotu choc pewnie wielu je uwielbia to nie wiem za co
stanley Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 nawet dobre to piwo..... pewnie pierwszy raz takie pijesz tyskie mi nie leży chyba, że ze sokiem jakieś takie bez polotu choc pewnie wielu je uwielbia to nie wiem za co jak można pić piwo z sokiem to tak, jakby dupić laskę będąc w batkach, nie wyciągając fajusa [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 00:13_________________________________________________na dłuższa mete Tyskie jest najlepsze, Lech jest dla gejów, Żywiec mega mi ostatnio nie podchodzi. Innych raczej nie piję, jedynie sporadycznie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 nawet dobre to piwo..... pewnie pierwszy raz takie pijesz tyskie mi nie leży chyba, że ze sokiem jakieś takie bez polotu choc pewnie wielu je uwielbia to nie wiem za co jak można pić piwo z sokiem to tak, jakby dupić laskę będąc w batkach, nie wyciągając fajusa [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 00:13_________________________________________________na dłuższa mete Tyskie jest najlepsze, Lech jest dla gejów, Żywiec mega mi ostatnio nie podchodzi. Innych raczej nie piję, jedynie sporadycznie :gwizdanie: ze sokiem - nie zrozumiałeś ironii i zacznij pić piwo z butelki a nie puszki to zasmakujesz prawdziwego piwa
Kędzior Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 zywiec sie zj***l ostatnio chociaz koneserem piwa niejestem to najlepszy zubr lub harnas w dodatku tanie
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 z resztą chvj mnie to obchodzi i tak wolę wódkę [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 00:19_________________________________________________ zywiec sie zj***l ostatnio chociaz koneserem piwa niejestem to najlepszy zubr lub harnas w dodatku tanie to chyba powinieneś napisać na początku
Kędzior Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 z resztą chvj mnie to obchodzi i tak wolę wódkę [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 00:19_________________________________________________ zywiec sie zj***l ostatnio chociaz koneserem piwa niejestem to najlepszy zubr lub harnas w dodatku tanie to chyba powinieneś napisać na początku ad1 ja tezad2 tanie i zimne [br]Dopisany: 30 Październik 2011' date=' 00:21[/size']_________________________________________________
stanley Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 nawet dobre to piwo..... pewnie pierwszy raz takie pijesz tyskie mi nie leży chyba, że ze sokiem jakieś takie bez polotu choc pewnie wielu je uwielbia to nie wiem za co jak można pić piwo z sokiem to tak, jakby dupić laskę będąc w batkach, nie wyciągając fajusa [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 00:13_________________________________________________na dłuższa mete Tyskie jest najlepsze, Lech jest dla gejów, Żywiec mega mi ostatnio nie podchodzi. Innych raczej nie piję, jedynie sporadycznie :gwizdanie: ze sokiem - nie zrozumiałeś ironii i zacznij pić piwo z butelki a nie puszki to zasmakujesz prawdziwego piwa nie pije piwa z puszki, tylko ze szkła [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 00:32_________________________________________________ zywiec sie zj***l ostatnio chociaz koneserem piwa niejestem to najlepszy zubr lub harnas w dodatku tanie moim zdaniem to jest syf
Kędzior Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 morgen siema tomcio PALUCH co tam "mistrzu"
Rekomendowane odpowiedzi