krolu Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 czyli bakus odjebał fuszere??> :wallbash:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 czyli bakus odjebał fuszere??> :wallbash: w moim aucie tak, pisalem o tym jakis czas temu w tym jego watku
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 I prawie 3 kloce poszły jebać To są właśnie spece
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 I prawie 3 kloce poszły jebać To są właśnie spece nom niestety;/ jedynie co go musze pochwalic to jak mi pierwszy raz pekl wydech to do niego napisalem i powiedzial ze zwroci mi koszty naprawy wiec tu akurat spoko. ale jak na to co zrobil to fuszera jak h*j w dodatku dobrze wiecie jak dlugo to trwalo...[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 21:35_________________________________________________ogladam wlasnie tvn24 o tym awaryjnym ladowaniu, kur*a ludzie sa niewdzieczni naprawde :wallbash: kolo ma zarzuty ze nie dostal opieki psychologicznej no kurrrrrrr[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 21:37_________________________________________________ I prawie 3 kloce poszły jebać To są właśnie spece nom niestety;/ jedynie co go musze pochwalic to jak mi pierwszy raz pekl wydech to do niego napisalem i powiedzial ze zwroci mi koszty naprawy wiec tu akurat spoko. ale jak na to co zrobil to fuszera jak h*j w dodatku dobrze wiecie jak dlugo to trwalo... dobrze, ze mój wydech zrobił mi maniek za kawę i cukier... teraz dospawa końcówki i idzie na emeryturę cukier teraz drogi hehehe
krolu Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 dobrze, ze mój wydech zrobił mi maniek za kawę i cukier... teraz dospawa końcówki i idzie na emeryturę cukier teraz drogi hehehe złapałeś mnie jak napisałem posta i go usunąłem... siedzisz i cykasz f5 (odśwież) co 3 sekundy???? :naughty:[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 21:40_________________________________________________jak robiłem wydech był po 3 zł
krolu Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 trzeba doradzić na sprawach technicznych forum, żeby przy wyświetlaniu czasu powstania posta były tez wyświetlane sekundy
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 trzeba doradzić na sprawach technicznych forum, żeby przy wyświetlaniu czasu powstania posta były tez wyświetlane sekundy mozna by
stanley Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 nara pany do jutra wczoraj mu nie wyszło, to odzisiaj atakuje znowu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 nara pany do jutra wczoraj mu nie wyszło, to odzisiaj atakuje znowu :gwizdanie: pewnie z takim samym skutkiem
stanley Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 nara pany do jutra wczoraj mu nie wyszło, to odzisiaj atakuje znowu :gwizdanie: pewnie z takim samym skutkiem dam mu jutro na spocie kilka cennych wskazówek, jak sam mówiłeś - Tobie pomogły
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 nara pany do jutra wczoraj mu nie wyszło, to odzisiaj atakuje znowu :gwizdanie: pewnie z takim samym skutkiem dam mu jutro na spocie kilka cennych wskazówek, jak sam mówiłeś - Tobie pomogły mam ci oddac kajdanki? :polew:
stanley Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 nara pany do jutra wczoraj mu nie wyszło, to odzisiaj atakuje znowu :gwizdanie: pewnie z takim samym skutkiem dam mu jutro na spocie kilka cennych wskazówek, jak sam mówiłeś - Tobie pomogły mam ci oddac kajdanki? :polew: nie, analną antenę
stanley Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ja tego nie bralem ewka chciała :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ja tego nie bralem ewka chciała :gwizdanie: no to bez sensu przeciez w piatek pojechala spac do basi[br]Dopisany: 01 Listopad 2011' date=' 22:36[/size']_________________________________________________Hub masz dzis urodziny? jak tak to najlepszego :naughty:
hubtychy Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ja tego nie bralem ewka chciała :gwizdanie: no to bez sensu przeciez w piatek pojechala spac do basi[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 22:36_________________________________________________Hub masz dzis urodziny? jak tak to najlepszego :naughty: Ano mam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Dzięki :naughty:
stanley Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 HUB - Ty stary rowerze najlepszego
Rekomendowane odpowiedzi