Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jak grochem o ścianę szkoda tych szkolen hehe nie dosc ze nie nauczyles sie pisac to nawet nie poruchales
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jak grochem o ścianę szkoda tych szkolen hehe nie dosc ze nie nauczyles sie pisac to nawet nie poruchales powiedzieli, że będę mógł poruchać ale jeszcze nie teraz
akjam Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jak grochem o ścianę szkoda tych szkolen hehe nie dosc ze nie nauczyles sie pisac to nawet nie poruchales powiedzieli, że będę mógł poruchać ale jeszcze nie teraz Uwierzyłeś?
Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jak grochem o ścianę szkoda tych szkolen hehe nie dosc ze nie nauczyles sie pisac to nawet nie poruchales powiedzieli, że będę mógł poruchać ale jeszcze nie teraz mnie tez tym skusili jak poszedlem na kopalnie :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jak grochem o ścianę szkoda tych szkolen hehe nie dosc ze nie nauczyles sie pisac to nawet nie poruchales powiedzieli, że będę mógł poruchać ale jeszcze nie teraz mnie tez tym skusili jak poszedlem na kopalnie :polew: i wiedząc, że pod ziemią same chopy pracują się zdecydowałeś
Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jak grochem o ścianę szkoda tych szkolen hehe nie dosc ze nie nauczyles sie pisac to nawet nie poruchales powiedzieli, że będę mógł poruchać ale jeszcze nie teraz mnie tez tym skusili jak poszedlem na kopalnie :polew: i wiedząc, że pod ziemią same chopy pracują się zdecydowałeś nie poprostu sobie to inaczej wyobrazalem myslalem ze jest tam troche wiecej kobiet
Seski Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 16:55_________________________________________________o krolu wyślij mi nr konta
Kędzior Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 16:55_________________________________________________o krolu wyślij mi nr konta ja tez ci moge wyslac?
Seski Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 16:55_________________________________________________o krolu wyślij mi nr konta ja tez ci moge wyslac? no zrób mi przelew to będę miał...
Seski Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Seski zaraz ci wysle to szybko bo mi pyry wykipią....
krolu Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 poszło... h*jowo ze spot jest o 18.. ja bede przed 19 :gwizdanie:
Seski Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 poszło... h*jowo ze spot jest o 18.. ja bede przed 19 :gwizdanie: no poszło poszło dzisiaj jest spot... no i jak tu się wyrobić...?
stanley Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 poszło... h*jowo ze spot jest o 18.. ja bede przed 19 :gwizdanie: no poszło poszło dzisiaj jest spot... no i jak tu się wyrobić...? dla chcącego, nic trudnego
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Panowie nie znacie jakiegoś sklepu gdzie bym mógł dostać uszczelki do mojej pompy. ASO odpada Inne tego typu sklepy zjeździłem typu inter cars itp :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Panowie nie znacie jakiegoś sklepu gdzie bym mógł dostać uszczelki do mojej pompy. ASO odpada Inne tego typu sklepy zjeździłem typu inter cars itp :gwizdanie: Bulczas, żeby sprawdzić Ci to w ELSIE ( o ile jest Ci to jeszcze potrzebne) muszę mieć VIN jakiegoś passata z silnikiem AFN
Rekomendowane odpowiedzi