OKO Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 masz teraz golfa to Cie stać na szaleństwa :gwizdanie: zgadza mię nic się nie psuje no poza tą lampka która złamała mi się pod palcem wskazującym to cza było naciskać wskazującym, od faka by się nie połamało
stanley Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja nie mam telewizora u siebie tylko radyjo ;/ więc musisz opisywać co się dzieje na bieżąco kolo robi casting na sucze promujace napoj blow :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:sukiiiii miałem je Na tapecie w kompie :polew: na tapecie mam jedną sukęęęęę - RS4 B5
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 masz teraz golfa to Cie stać na szaleństwa :gwizdanie: zgadza mię nic się nie psuje no poza tą lampka która złamała mi się pod palcem wskazującym :polew: :polew: normalnie jak bym to oglądał :kox: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: ja nie mam telewizora u siebie tylko radyjo ;/ więc musisz opisywać co się dzieje na bieżąco kolo robi casting na sucze promujace napoj blow :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:sukiiiii miałem je idz zrob lepiej dziecku mleka musze otworzysc jaks taka podobna firme :kox: :kox:
keżor Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 ja mam na tapecie betty style
keżor Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 ja mam na tapecie betty style 13 sekunde
OKO Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja mam na tapecie betty style wszystko fajnie tylko to włoszka, nienawidzę makaroniarzy pupe ma
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 oświeciła mi się kontrolka i co bolalo?
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja mam na tapecie betty style wszystko fajnie tylko to włoszka, nienawidzę makaroniarzy pupe ma ale po wlosku nawijasz wiec sie zdecyduj
keżor Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 oświeciła mi się kontrolka milioner k**wa
hubtychy Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 oświeciła mi się kontrolka Mnie się też w czwartek zapaliła W sobotę pozbyłem się problemu :> Jeszcze trochę klocki trą i mnie to wkur.wia
stanley Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 oświeciła mi się kontrolka milioner ku*** i nie rezalem tego w paincie [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 22:33_________________________________________________ oświeciła mi się kontrolka Mnie się też w czwartek zapaliła W sobotę pozbyłem się problemu :> Jeszcze trochę klocki trą i mnie to wkur.wia dziwnym trafem, jak włożyłem nowy kpl klocków do bagażnika, to kontrolka zgasła
hubtychy Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 oświeciła mi się kontrolka milioner ku*** i nie rezalem tego w paincie [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 22:33_________________________________________________ oświeciła mi się kontrolka Mnie się też w czwartek zapaliła W sobotę pozbyłem się problemu :> Jeszcze trochę klocki trą i mnie to wkur.wia dziwnym trafem, jak włożyłem nowy kpl klocków do bagażnika, to kontrolka zgasła Stare jeszcze chcą pojeździć :>
keżor Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 dziwnym trafem, jak włożyłem nowy kpl klocków do bagażnika, to kontrolka zgasła no Krolu tak obniżył całe auto
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 zmieniaj na cos wiekszego na duzo wiekszego [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 22:37_________________________________________________ dziwnym trafem, jak włożyłem nowy kpl klocków do bagażnika, to kontrolka zgasła no Krolu tak obniżył całe auto :polew: :polew: :polew: spoko napinka na zawierciu hehe jedziemy na spota do nich?
stanley Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 zmieniaj na cos wiekszego na duzo wiekszego a jakbym wsadził coś mniejszego ?
keżor Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 zmieniaj na cos wiekszego na duzo wiekszego a jakbym wsadził coś mniejszego ? zależy w co
hubtychy Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Dobra pany ja spadam pod prysznic i do wyrka o 4 trza wstać Spokojnej wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi