Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 siema, ale jestem dzisiaj zmeczony jest ktoś chętny żeby mnie zabrać na spota :gwizdanie: :gwizdanie: kedzior to pospotowane zartownisie ku*wa Bulczas moge cie zabrac zatankujesz za stowe(byle by starczylo w jedna strone) i atakujemy
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a mnie nie będzie - robota każda wymówka jest dobra o ile jest skuteczna
stanley Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a ty co masz za malo roboty? puknij się
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a ty co masz za malo roboty? puknij się puknac to ja moge [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 13:52_________________________________________________ a mnie nie będzie - robota każda wymówka jest dobra o ile jest skuteczna pussy
akjam Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Kto dziś się melduje? ATTN Krolu! Zabierz wszystko co masz zabrać!
OKO Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Kto dziś się melduje? ATTN Krolu! Zabierz wszystko co masz zabrać! ja spróbuje przyjechać podciągnąc frekwencję, zobaczymy o której skończę prace To dajcie znać na fona jak coś
hubtychy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 w końcu po pracy Jeszcze dwa dni do weekendu
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bulczas ja cie moge zabrac niewidze problemu KROLU WEZ MI SMYCZKE
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bulczas ja cie moge zabrac niewidze problemu KROLU WEZ MI SMYCZKE Ok to daj znać o której podjedziesz po mnie
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bulczas ja cie moge zabrac niewidze problemu KROLU WEZ MI SMYCZKE Ok to daj znać o której podjedziesz po mnie za 15 za 10 cos kolo tego
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bulczas ja cie moge zabrac niewidze problemu KROLU WEZ MI SMYCZKE Ok to daj znać o której podjedziesz po mnie za 15 za 10 cos kolo tego to puść sygnał jak będziesz jechał to zejdę
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bulczas ja cie moge zabrac niewidze problemu KROLU WEZ MI SMYCZKE Ok to daj znać o której podjedziesz po mnie za 15 za 10 cos kolo tego to puść sygnał jak będziesz jechał to zejdę pod blokiem bedziesz czy pod szkola?
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bulczas ja cie moge zabrac niewidze problemu KROLU WEZ MI SMYCZKE Ok to daj znać o której podjedziesz po mnie za 15 za 10 cos kolo tego to puść sygnał jak będziesz jechał to zejdę pod blokiem bedziesz czy pod szkola? Bez różnicy jak Tobie wygodniej. Może być pod blokiem
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bez różnicy jak Tobie wygodniej. Może być pod blokiem ok to niech bedzie pod szkola
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bez różnicy jak Tobie wygodniej. Może być pod blokiem ok to niech bedzie pod szkola To niech stracę połowa drogi do katowic :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bez różnicy jak Tobie wygodniej. Może być pod blokiem ok to niech bedzie pod szkola To niech stracę połowa drogi do katowic :polew: hehe no badz pod go sportem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi