nikaa Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Mario, zostałeś pojechany, ale wiem, że Ciebie to nie złamie No lekko ... szacun dla Koleżanki na cięte riposty... jakby nie to to te forum bylo by nudne ... To coooo widzimy się na spocie w wtorek i póxniej obowiązkowo w Bukowinie na zimowym.... :gwizdanie: Nas nie będzie na spocie A nad Bukowiną to się jeszcze zastanowimy To się nie ma co zastanawiac.... ja wiem że Twój nie bardzo przepada za imprezami gdzie leje się alkohol ale może jakos uda Ci sie go namówic.... :polew: no wiesz spróbować mogę może się uda :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 w końcu to forum moto.... ideal
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 w końcu to forum moto.... ideal Miałem ją ....
nikaa Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 w końcu to forum moto.... ideal Miałem ją .... pewnie kotki ci nią przywieźli
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 w końcu to forum moto.... ideal Miałem ją .... pewnie kotki ci nią przywieźli Taaakkk jest... widze łapiesz klimat....nadajemy na tych samych falach :polew: :polew:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: Ja dziekuje mam magazynek żywców ...
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe
akjam Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe Dalej siedzisz na klatce? STan Cię nie wpuścił?
nikaa Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe nad czym tu sie zastanawiać taka propozycja :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Stan dawaj jakies foty z kolekcji pt. Laski ... :gwizdanie: jest juz po 23:00
nikaa Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe Dalej siedzisz na klatce? STan Cię nie wpuścił? Pewnie myślał że to Jehowi po klatce chodzą
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe Dalej siedzisz na klatce? STan Cię nie wpuścił? Pewnie myślał że to Jachowi po klatce chodzą Nie co ty Kędzior jak widzi jak sie alko leje to wygląda jak osioł ze shreka... aż serce sie kraja taki ma wzrok proszący...
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe Dalej siedzisz na klatce? STan Cię nie wpuścił? Basia jeszcze nie spi :gwizdanie: idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe nad czym tu sie zastanawiać taka propozycja :gwizdanie: ja nie taki latwy
nikaa Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe Dalej siedzisz na klatce? STan Cię nie wpuścił? Pewnie myślał że to Jachowi po klatce chodzą Nie co ty Kędzior jak widzi jak sie alko leje to wygląda jak osioł ze shreka... aż serce sie kraja taki ma wzrok proszący... to już wiem dlaczego nie chce go do środka wpuścić
akjam Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe Dalej siedzisz na klatce? STan Cię nie wpuścił? Pewnie myślał że to Jehowi po klatce chodzą Kotki... :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Kiepska ... kojarzy mi się z madaryna ...
stanley Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Kędzior, nie mój gust, wolę szatynki
nikaa Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 idę zrobić drina, kto chce :gwizdanie: yyyyyy jeszcze sie zastanawiam hehe Dalej siedzisz na klatce? STan Cię nie wpuścił? Pewnie myślał że to Jehowi po klatce chodzą Kotki... :gwizdanie: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi