Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 o f*ck 22 strony :blink: zaczął się sezon zimowo alkoholowy hehe
krolu Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 o f*ck 22 strony :blink: od dziś zamykam wątek na noc
addassko Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 o f*ck 22 strony :blink: zaczął się sezon zimowo alkoholowy hehe
diman Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 siemano chlory druga noc pijacka się doczytałem właśnie minęła :kox:
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 dobryy o f*ck 22 strony :blink: zaczął się sezon zimowo alkoholowy hehe ta hehe sezon uwazam za otwarty
Bulik Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 dobryy o f*ck 22 strony :blink: zaczął się sezon zimowo alkoholowy hehe ta hehe sezon uwazam za otwarty i tak do maja :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 sezon trwa cały rok ale kiedyś trzeba ogłosić rozpoczęcie
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 sezon trwa cały rok ale kiedyś trzeba ogłosić rozpoczęcie hehehe ciekawe czy ktos bedzie mial odwage oglosic zakonczenie
addassko Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 sezon trwa cały rok ale kiedyś trzeba ogłosić rozpoczęcie hehehe ciekawe czy ktos bedzie mial odwage oglosic zakonczenie pozyjemy zobaczymy
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 sezon trwa cały rok ale kiedyś trzeba ogłosić rozpoczęcie hehehe ciekawe czy ktos bedzie mial odwage oglosic zakonczenie pozyjemy zobaczymy chyba popijemy zobaczymy
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Czepiacie się ... pare żywców dziennie jeszcze nikogo nie zabiło ... :decayed: tym bardziej jak się pije z monitorem i smailem... jakby ktos z boku popatrzył to kaftan pewny ...
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 sezon trwa cały rok ale kiedyś trzeba ogłosić rozpoczęcie hehehe ciekawe czy ktos bedzie mial odwage oglosic zakonczenie ja od dziś nie piję, to błędne koło mnie wykańcza robię detox
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Czepiacie się ... pare żywców dziennie jeszcze nikogo nie zabiło ... :decayed: tym bardziej jak się pije z monitorem i smailem... jakby ktos z boku popatrzył to kaftan pewny ... :decayed: [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 11:03_________________________________________________ sezon trwa cały rok ale kiedyś trzeba ogłosić rozpoczęcie hehehe ciekawe czy ktos bedzie mial odwage oglosic zakonczenie ja od dziś nie piję, to błędne koło mnie wykańcza robię detox wiem, szukasz czegos mocniejszego
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Czepiacie się ... pare żywców dziennie jeszcze nikogo nie zabiło ... :decayed: tym bardziej jak się pije z monitorem i smailem... jakby ktos z boku popatrzył to kaftan pewny ... :decayed: [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 11:03_________________________________________________ sezon trwa cały rok ale kiedyś trzeba ogłosić rozpoczęcie hehehe ciekawe czy ktos bedzie mial odwage oglosic zakonczenie ja od dziś nie piję, to błędne koło mnie wykańcza robię detox wiem, szukasz czegos mocniejszego chyba się przerzucę tylko i wyłącznie na zioła :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi