akjam Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 siema ludziki hehe Siema alebo sie nie ma... he he he...
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 1. akjam nie mam twojego maila ;/ 2. panowie kiedyś deklarowaliście się, że jak będę miał chatę to mi pomożecie w remoncie :naughty: macie okazje się wykazać w środę się muszę przeprowadzić...
akjam Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 1. akjam nie mam twojego maila ;/ 2. panowie kiedyś deklarowaliście się, że jak będę miał chatę to mi pomożecie w remoncie :naughty: macie okazje się wykazać w środę się muszę przeprowadzić... Ad. 1. Poszło PWAd. 2. CHętnie wpadnę na parapetówę.
nikaa Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 1. akjam nie mam twojego maila ;/ 2. panowie kiedyś deklarowaliście się, że jak będę miał chatę to mi pomożecie w remoncie :naughty: macie okazje się wykazać w środę się muszę przeprowadzić... i nagle wszyscy będą bardzo zajęci
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 1. akjam nie mam twojego maila ;/ 2. panowie kiedyś deklarowaliście się, że jak będę miał chatę to mi pomożecie w remoncie :naughty: macie okazje się wykazać w środę się muszę przeprowadzić... Uciekasz od rodzinnych obiadków, ciepła domowego, i widoku Pucka rozjeb... na twoim tapczanie jak wracasz z pracy ???? Co się stało ????? Co sie stało ??? :polew:
Kędzior Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 w srode bedzie mnie bolal kregoslup hehe pozatym musze byc na forum zeby nabic 5000str wiec niestety odpadam a chcialbym ;p i gdzie sie przeprowadzasz? dalej na wsi w chorzowie czy gdzies blizej?
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 dobra... a przyjdziecie jeszcze żeby się skimać po chlaniu :gwizdanie: :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 w srode bedzie mnie bolal kregoslup hehe i gdzie sie przeprowadzasz? dalej na wsi w chorzowie czy gdzies blizej? A może niedaleko... jeden zjazd dalej z DTS-ki ... :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 w srode bedzie mnie bolal kregoslup hehe i gdzie sie przeprowadzasz? dalej na wsi w chorzowie czy gdzies blizej? A może niedaleko... jeden zjazd dalej z DTS-ki ... :gwizdanie: :gwizdanie: te rejony ale nie tam
Kędzior Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 a co ty masz do przeprowadzania? co sobie laptopa i kabli nie przeniesiesz??? hehe to pochwal sie gdzie i ile pomieszczen hehe
stanley Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 a co ty masz do przeprowadzania? co sobie laptopa i kabli nie przeniesiesz??? hehe to pochwal sie gdzie i ile pomieszczen hehe
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 w srode bedzie mnie bolal kregoslup hehe i gdzie sie przeprowadzasz? dalej na wsi w chorzowie czy gdzies blizej? A może niedaleko... jeden zjazd dalej z DTS-ki ... :gwizdanie: :gwizdanie: te rejony ale nie tam A tak na serio to sam będziesz mieszkał czy się wszyscy przeprowadzacie????
stanley Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 a co ty masz do przeprowadzania? co sobie laptopa i kabli nie przeniesiesz??? hehe to pochwal sie gdzie i ile pomieszczen hehe widzę, że chyba się dzisiaj nie napracowałeś bo humor dopisuje
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 a co ty masz do przeprowadzania? co sobie laptopa i kabli nie przeniesiesz??? hehe to pochwal sie gdzie i ile pomieszczen hehe ja nie potrzebuje ludzi do przeprowadzi ja potrzebuje ludzi do położenia gładzi i przemalowania pokojów 70 m2 Chorzów ... 2 pokoje - ale jeden będzie na części do audi... mieszkanie po babci..
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 a co ty masz do przeprowadzania? co sobie laptopa i kabli nie przeniesiesz??? hehe to pochwal sie gdzie i ile pomieszczen hehe widzę, że chyba się dzisiaj nie napracowałeś bo humor dopisuje Humor mu dopisuje bo powiedział Ewelinie że wychlał jej desperadosa i go nie spoliczkowała...
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 w srode bedzie mnie bolal kregoslup hehe i gdzie sie przeprowadzasz? dalej na wsi w chorzowie czy gdzies blizej? A może niedaleko... jeden zjazd dalej z DTS-ki ... :gwizdanie: :gwizdanie: te rejony ale nie tam A tak na serio to sam będziesz mieszkał czy się wszyscy przeprowadzacie???? sam, a babcia idzie na moje ciepłe miejsce u rodziców... niestety choroba i już nie może mieszkać sama
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 a co ty masz do przeprowadzania? co sobie laptopa i kabli nie przeniesiesz??? hehe to pochwal sie gdzie i ile pomieszczen hehe ja nie potrzebuje ludzi do przeprowadzi ja potrzebuje ludzi do położenia gładzi i przemalowania pokojów 70 m2 Chorzów ... 2 pokoje - ale jeden będzie na części do audi... mieszkanie po babci.. To kazacko szykuje sie niezły kurwidołek na imprezy ... :polew: :polew:
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 a co ty masz do przeprowadzania? co sobie laptopa i kabli nie przeniesiesz??? hehe to pochwal sie gdzie i ile pomieszczen hehe ja nie potrzebuje ludzi do przeprowadzi ja potrzebuje ludzi do położenia gładzi i przemalowania pokojów 70 m2 Chorzów ... 2 pokoje - ale jeden będzie na części do audi... mieszkanie po babci.. To kazacko szykuje sie niezły kurwidołek na imprezy ... :polew: :polew: dzielnia też imprezowa - lepiej w nocy nie wychodzić :decayed:
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 w srode bedzie mnie bolal kregoslup hehe i gdzie sie przeprowadzasz? dalej na wsi w chorzowie czy gdzies blizej? A może niedaleko... jeden zjazd dalej z DTS-ki ... :gwizdanie: :gwizdanie: te rejony ale nie tam A tak na serio to sam będziesz mieszkał czy się wszyscy przeprowadzacie???? sam, a babcia idzie na moje ciepłe miejsce u rodziców... niestety choroba i już nie może mieszkać sama Szkoda babci ale dla niej to bedzie lepsze a i dla ciebie chyba tez... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi