akjam Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło Nie masz kasy napisz do Mirona ... on żyje z takich leszczy i wozi sie B8 ... :polew: :polew: nie mam kasy na wyżywienie tego bydła co się chce zwalić do mnie na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: Stary to nie czasy komuny... teraz żarcie sie zamawia online z telefonu... damy rady... :decayed: Zamwiać się może zamawia ale i tak trzeba zapłacić... naprawilem kompa cieszycie sie Akjam ktora pompka ci padla? Cieszymy. No pompowtrysk chyba! naprawilem kompa cieszycie sie Akjam ktora pompka ci padla? penis pompka :polew: A Ty qarrwa o jednym... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 tak to jest a później przyjadą na spota i boją się odezwać :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 tak to jest a później przyjadą na spota i boją się odezwać :gwizdanie: kto kórwa [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 22:07_________________________________________________AKJAM szczerze współczuję
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Akjam zapłacimy... jestem chętny na zrzutke przeca nie wymagam od Kolegi Krola że ma wszystkim stawiac ... :gwizdanie: :gwizdanie: zachowajmy troche przyzwoitosci... chociaż troche...
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 tak to jest a później przyjadą na spota i boją się odezwać :gwizdanie: kto kórwa nie ty bo Ty nie przyjeżdżasz i wogule jeździsz GOLFEM
Kędzior Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala ja o dębicach na zime słyszałem raczej dobre opinie
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 tak to jest a później przyjadą na spota i boją się odezwać :gwizdanie: kto kórwa nie ty bo Ty nie przyjeżdżasz i wogule jeździsz GOLFEM się kurna odezwał ten co jeździ na spoty eeebany ja jutro będę
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala Miałem Frigo w moim CC WRC i sobie bardzo chwaliłem ... serio... [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 22:11_________________________________________________No to jutro nam sie szykuje ciekawy zlocik ... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 No to jutro nam sie szykuje ciekawy zlocik ... :gwizdanie: no ponoć jakiś pedał z knurowa ma przyjechać
akjam Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Akjam zapłacimy... jestem chętny na zrzutke przeca nie wymagam od Kolegi Krola że ma wszystkim stawiac ... :gwizdanie: :gwizdanie: zachowajmy troche przyzwoitosci... chociaż troche... :naughty: tak to jest a później przyjadą na spota i boją się odezwać :gwizdanie: kto kórwa nie ty bo Ty nie przyjeżdżasz i wogule jeździsz GOLFEM Ale polar klubowy ma. :decayed:
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Akjam zapłacimy... jestem chętny na zrzutke przeca nie wymagam od Kolegi Krola że ma wszystkim stawiac ... :gwizdanie: :gwizdanie: zachowajmy troche przyzwoitosci... chociaż troche... :naughty: tak to jest a później przyjadą na spota i boją się odezwać :gwizdanie: kto kórwa nie ty bo Ty nie przyjeżdżasz i wogule jeździsz GOLFEM Ale polar klubowy ma. :decayed: i ramki w drodze
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 No to jutro nam sie szykuje ciekawy zlocik ... :gwizdanie: no ponoć jakiś pedał z knurowa ma przyjechać mówisz o tym testerze zabawek analnych
Kędzior Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala ja o dębicach na zime słyszałem raczej dobre opinie ja tez ale pisali ze sa glosne i ze szybko sie scieraja, poki co glosne nie sa ale zobaczymy z czasem tak samo jak ze scieralnoscia ciekawe ile wytrzymajabyla tez na kompie i wyszlo tylko ze ma czujnik temperatury do wymiany a reszta wszystko wporzo
akjam Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala ja o dębicach na zime słyszałem raczej dobre opinie ja tez ale pisali ze sa glosne i ze szybko sie scieraja, poki co glosne nie sa ale zobaczymy z czasem tak samo jak ze scieralnoscia ciekawe ile wytrzymajabyla tez na kompie i wyszlo tylko ze ma czujnik temperatury do wymiany a reszta wszystko wporzo
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 No to jutro nam sie szykuje ciekawy zlocik ... :gwizdanie: no ponoć jakiś pedał z knurowa ma przyjechać Nooooo może i pedał... ale frekwencja na spotach Cie synku miażdzy .... :tongue4: :polew:
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala ja o dębicach na zime słyszałem raczej dobre opinie ja tez ale pisali ze sa glosne i ze szybko sie scieraja, poki co glosne nie sa ale zobaczymy z czasem tak samo jak ze scieralnoscia ciekawe ile wytrzymaja ja jak czytam te fora to nie trzyma się to kupy :gwizdanie: każdy pisze co mu ślina na język przyniesie :gwizdanie: 1000 osób 1001 opini
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala ja o dębicach na zime słyszałem raczej dobre opinie ja tez ale pisali ze sa glosne i ze szybko sie scieraja, poki co glosne nie sa ale zobaczymy z czasem tak samo jak ze scieralnoscia ciekawe ile wytrzymaja ja jak czytam te fora to nie trzyma się to kupy :gwizdanie: każdy pisze co mu ślina na język przyniesie :gwizdanie: 1000 osób 1001 opini Oko wszystko na forach jest OK... po prostu zmien dilera bo ten obecny sprzedaje Ci jakis syf... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala ja o dębicach na zime słyszałem raczej dobre opinie ja tez ale pisali ze sa glosne i ze szybko sie scieraja, poki co glosne nie sa ale zobaczymy z czasem tak samo jak ze scieralnoscia ciekawe ile wytrzymaja ja jak czytam te fora to nie trzyma się to kupy :gwizdanie: każdy pisze co mu ślina na język przyniesie :gwizdanie: 1000 osób 1001 opini Ale qrrrwaa dziś zimno!!!! :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 moja dzisiaj zmieniala opony na zimowki nowki debica frigo2 powiem wam ze nie sa zle ludzie pisali ze sa glosne a tu elegancko fajnie sie jedzie cicho i bardziej miekko niz na "letnich" ktore miala ja o dębicach na zime słyszałem raczej dobre opinie ja tez ale pisali ze sa glosne i ze szybko sie scieraja, poki co glosne nie sa ale zobaczymy z czasem tak samo jak ze scieralnoscia ciekawe ile wytrzymaja ja jak czytam te fora to nie trzyma się to kupy :gwizdanie: każdy pisze co mu ślina na język przyniesie :gwizdanie: 1000 osób 1001 opini Ale qrrrwaa dziś zimno!!!! :polew: :polew: :polew: nie dziś jest ciepło
Rekomendowane odpowiedzi