stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ty nie masz kubków smakowych a co mam? Nie masz. :naughty: ale cos musze miec studnia bez dna
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ty nie masz kubków smakowych a co mam? Nie masz. :naughty: ale cos musze miec studnia bez dna taa to ja pierwszy ostatnio zauwazylem ze cos jest nie tak z wodzia
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ty nie masz kubków smakowych a co mam? Nie masz. :naughty: ale cos musze miec Eeee tam... :decayed:
stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ty nie masz kubków smakowych a co mam? Nie masz. :naughty: ale cos musze miec studnia bez dna taa to ja pierwszy ostatnio zauwazylem ze cos jest nie tak z wodzia pewnie próbowałeś już wcześniej, bo mówiłeś to już przed wypiciem pierwszego kielona
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać...
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole
stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy WYrwij kartki z kalendarza i przejdź na kolejny tydzień. :naughty:
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy WYrwij kartki z kalendarza i przejdź na kolejny tydzień. :naughty: jak tak zrobie to bedzie juz 4tygodnie do przodu :polew:
stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy WYrwij kartki z kalendarza i przejdź na kolejny tydzień. :naughty:
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy WYrwij kartki z kalendarza i przejdź na kolejny tydzień. :naughty: jak tak zrobie to bedzie juz 4tygodnie do przodu :polew: To sie dałeś wyciulać. :naughty: :naughty:Spiżdżam powoli. Mam jakiś filmik - Pogrzebany... Oglądał ktoś?
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy WYrwij kartki z kalendarza i przejdź na kolejny tydzień. :naughty: jak tak zrobie to bedzie juz 4tygodnie do przodu :polew: To sie dałeś wyciulać. :naughty: :naughty:Spiżdżam powoli. Mam jakiś filmik - Pogrzebany... Oglądał ktoś? podobno bedzie tam cos o pogrzebie
Mario22 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ejjjj Miśki .... jeszcze troche i mamy okrągłe 5 000 .... :gwizdanie: :evil: [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 23:40_________________________________________________ O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy WYrwij kartki z kalendarza i przejdź na kolejny tydzień. :naughty: jak tak zrobie to bedzie juz 4tygodnie do przodu :polew: To sie dałeś wyciulać. :naughty: :naughty:Spiżdżam powoli. Mam jakiś filmik - Pogrzebany... Oglądał ktoś? TAK - oglądaj... szalu nie ma ale mi sie podobał znowu cos innego...
stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy WYrwij kartki z kalendarza i przejdź na kolejny tydzień. :naughty: jak tak zrobie to bedzie juz 4tygodnie do przodu :polew: To sie dałeś wyciulać. :naughty: :naughty:Spiżdżam powoli. Mam jakiś filmik - Pogrzebany Rocco... Oglądał ktoś? nie znam
akjam Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 O tym już Nas nie musisz przekonywać... nie no bedzie moja to bede siedzial cicho i popijal cole wiem, bo Ewka mi mówiła, że ma ochotę na reset wkoncu to jej weekend pijacy WYrwij kartki z kalendarza i przejdź na kolejny tydzień. :naughty: jak tak zrobie to bedzie juz 4tygodnie do przodu :polew: :polew:muszę zostać. To sie dałeś wyciulać. :naughty: :naughty:Spiżdżam powoli. Mam jakiś filmik - Pogrzebany... Oglądał ktoś? podobno bedzie tam cos o pogrzebie Że na to nie wpadłem. :decayed:P.S. Nie wliczając filmików z końca imprez? :naughty: :naughty: Ejjjj Miśki .... jeszcze troche i mamy okrągłe 5 000 .... :gwizdanie: :evil: No i muszę zostać bo kogo nie będzie to stawia w sobote, chyba nie?
Rekomendowane odpowiedzi