Miszka82 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 dwie najładniejsze laseczki pooooooszły w piz*ziec dla mnie Oliwka byla nr uno :kox: zgadzam się ale to trochę inny program i faktycznie na modelki wzięli odpowiednie bazyle, nie muszą być ładne ważne żeby były w miarę chude i twarze pokemonów
akjam Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Ale jestem wyebany po graniu! Ale browarka na szybko zrobiliśmy z kumpalmi oglądając TM. dwie najładniejsze laseczki pooooooszły w piz*ziec No dokładnie! Ci jurorzy mają jakieś skrzywienie!!!
keżor Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 mi sie tam najbardziej Ania podoba mógłbym mieć taką laske ciekawe jak sie posuwa takiego głupolka
Miszka82 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 mi sie tam najbardziej Ania podoba mógłbym mieć taką laske ciekawe jak sie posuwa takiego głupolka :polew: :polew:
addassko Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 popoludniowy kierunek - Bielsko :gwizdanie:
akjam Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 popoludniowy kierunek - Bielsko :gwizdanie: A po co? :gwizdanie:
addassko Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 popoludniowy kierunek - Bielsko :gwizdanie: A po co? :gwizdanie: wycieczka z rodzinka a przy okazji do Pana S.
akjam Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 popoludniowy kierunek - Bielsko :gwizdanie: A po co? :gwizdanie: wycieczka z rodzinka a przy okazji do Pana S. Wycieczka z rodziną przy okazji?
addassko Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 popoludniowy kierunek - Bielsko :gwizdanie: A po co? :gwizdanie: wycieczka z rodzinka a przy okazji do Pana S. Wycieczka z rodziną przy okazji? ma mi zerknac w RNS`a [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 12:16_________________________________________________Ostatnio w testach EURO NCAP intensywnie sprawdzano nowe pasy bezpieczeństwa. Wyniki badań pokazują, że można zredukować ilość wypadków aż o 45% w przypadku właściwego zapięcia pasów bezpieczeństwa!!! Właściwy sposób zapięcia ilustruje poniższy rysunek....... TO BARDZO ISTOTNE, PRZEKAŻ WIADOMOŚĆ PRZYJACIOŁOM I RODZINIE TO MOŻE URATOWAĆ CZYJEŚ ŻYCIE!
Rekomendowane odpowiedzi