Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 pany czego tu brakuje w zaznaczonych miejscach ? wiem że tam na tym dolnym otworze jakaś rura powinna iść ale do czego ona ?
stanley Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 pany czego tu brakuje w zaznaczonych miejscach ? wiem że tam na tym dolnym otworze jakaś rura powinna iść ale do czego ona ? brak: cyncykatora od bulgotnicy od lewego przyczłapu
hubtychy Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 pany czego tu brakuje w zaznaczonych miejscach ? wiem że tam na tym dolnym otworze jakaś rura powinna iść ale do czego ona ? Jak dobrze kojarzę to do filtra powietrza. A przy parowniku z gazu nie widzę bo zdjęcie ujowe.Daj większe albo stronkę.
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 pany czego tu brakuje w zaznaczonych miejscach ? wiem że tam na tym dolnym otworze jakaś rura powinna iść ale do czego ona ? brak: cyncykatora od bulgotnicy od lewego przyczłapu dzięki [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 19:51_________________________________________________ pany czego tu brakuje w zaznaczonych miejscach ? wiem że tam na tym dolnym otworze jakaś rura powinna iść ale do czego ona ? Jak dobrze kojarzę to do filtra powietrza. A przy parowniku z gazu nie widzę bo zdjęcie ujowe.Daj większe albo stronkę. http://otomoto.pl/fiat-seicento-1-1-z-gazem-dwa-kpl-kol-C21639772.html
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tak to powinno wyglądać: no wiem...ale można to dorezać i koszta chyba nie będą duże ?
hubtychy Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tak to powinno wyglądać: no wiem...ale można to dorezać i koszta chyba nie będą duże ? Spokojnie znajdziesz na szrocie albo w sklepie fiatowskim na metro
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tak to powinno wyglądać: no wiem...ale można to dorezać i koszta chyba nie będą duże ? Spokojnie znajdziesz na szrocie albo w sklepie fiatowskim na metro a nie wiesz czy można póki co dojechać tak do domu ? po co ta rura ?
hubtychy Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tak to powinno wyglądać: no wiem...ale można to dorezać i koszta chyba nie będą duże ? Spokojnie znajdziesz na szrocie albo w sklepie fiatowskim na metro a nie wiesz czy można póki co dojechać tak do domu ? po co ta rura ? Powinieneś zajechać.Rura jest do podgrzania powietrza które idzie przez filter.Coś jak egr w audi Na alegrogo cała obudowa filtra chodzi po 70 zeta.
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tak to powinno wyglądać: no wiem...ale można to dorezać i koszta chyba nie będą duże ? Spokojnie znajdziesz na szrocie albo w sklepie fiatowskim na metro a nie wiesz czy można póki co dojechać tak do domu ? po co ta rura ? Powinieneś zajechać.Rura jest do podgrzania powietrza które idzie przez filter.Coś jak egr w audi Na alegrogo cała obudowa filtra chodzi po 70 zeta. dzięki
akjam Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 pany czego tu brakuje w zaznaczonych miejscach ? wiem że tam na tym dolnym otworze jakaś rura powinna iść ale do czego ona ? brak: cyncykatora od bulgotnicy od lewego przyczłapu :polew: Widzę, że Stan znasz się na rzeczy! Może byś ogarnął temat moich pompowtrysków. :decayed:
stanley Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 pany czego tu brakuje w zaznaczonych miejscach ? wiem że tam na tym dolnym otworze jakaś rura powinna iść ale do czego ona ? brak: cyncykatora od bulgotnicy od lewego przyczłapu :polew: Widzę, że Stan znasz się na rzeczy! Może byś ogarnął temat moich pompowtrysków. :decayed: twoich nie ogarnę, bo u Ciebie jest nieparzyście
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 ogladalem z moja filmidlo ja, irena i ja. no kur*a prze agent jest z dzima :polew: :polew:
stanley Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 ogladalem z moja filmidlo ja, irena i ja. no kur*a prze agent jest z dzima :polew: :polew: na polsat film właśnie leci dick i jane, niezły ubaw
akjam Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 pany czego tu brakuje w zaznaczonych miejscach ? wiem że tam na tym dolnym otworze jakaś rura powinna iść ale do czego ona ? brak: cyncykatora od bulgotnicy od lewego przyczłapu :polew: Widzę, że Stan znasz się na rzeczy! Może byś ogarnął temat moich pompowtrysków. :decayed: twoich nie ogarnę, bo u Ciebie jest nieparzyście :polew:
Mario22 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Sorry Miszka że pytam ale zastanawia mnie jak właściciel tego Sejka tłumaczy brak tych elementów pod maską ??? :mysli:
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Sorry Miszka że pytam ale zastanawia mnie jak właściciel tego Sejka tłumaczy brak tych elementów pod maską ??? :mysli: to chyba oczywiste, pewnie mowil ze tak lepiej idzie
Mario22 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Sorry Miszka że pytam ale zastanawia mnie jak właściciel tego Sejka tłumaczy brak tych elementów pod maską ??? :mysli: to chyba oczywiste, pewnie mowil ze tak lepiej idzie :polew: Ale ciekawe to jest bo to nie są elementy które się z psują albo odpadają...
Rekomendowane odpowiedzi