Mario22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Siema miśki z wieczora co dziś pijemy ??? :gwizdanie: :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Bulczas wykrakałeś, pompa wtryskowa jebnęła :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Bulczas wykrakałeś, pompa wtryskowa jebnęła :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No nie gadaj
talib1990 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 leje się z niej jak z piz**y ... patrząc od przodu z tyłu... poszło uszczelnienie.. wiec to nie woda podkapywała ale ropa... ale jutro auto o 8 jedzie do pompiarza... znalazłem dobrego machera od pomp.... koledze nastawnik w b4 ogarnął w ciągu 3 h ... i to w dąbrowie
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 leje się z niej jak z piz**y ... patrząc od przodu z tyłu... poszło uszczelnienie.. wiec to nie woda podkapywała ale ropa... ale jutro auto o 8 jedzie do pompiarza... znalazłem dobrego machera od pomp.... koledze nastawnik w b4 ogarnął w ciągu 3 h ... i to w dąbrowie Olaf wiedział czemu sprzedaje
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 leje się z niej jak z piz**y ... patrząc od przodu z tyłu... poszło uszczelnienie.. wiec to nie woda podkapywała ale ropa... ale jutro auto o 8 jedzie do pompiarza... znalazłem dobrego machera od pomp.... koledze nastawnik w b4 ogarnął w ciągu 3 h ... i to w dąbrowie Olaf wiedział czemu sprzedaje Co tam słychować? Miszka coś zarobiony jesteś?
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 leje się z niej jak z piz**y ... patrząc od przodu z tyłu... poszło uszczelnienie.. wiec to nie woda podkapywała ale ropa... ale jutro auto o 8 jedzie do pompiarza... znalazłem dobrego machera od pomp.... koledze nastawnik w b4 ogarnął w ciągu 3 h ... i to w dąbrowie Olaf wiedział czemu sprzedaje Co tam słychować? Miszka coś zarobiony jesteś? robota jest dla biednych więc tyram
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 leje się z niej jak z piz**y ... patrząc od przodu z tyłu... poszło uszczelnienie.. wiec to nie woda podkapywała ale ropa... ale jutro auto o 8 jedzie do pompiarza... znalazłem dobrego machera od pomp.... koledze nastawnik w b4 ogarnął w ciągu 3 h ... i to w dąbrowie Olaf wiedział czemu sprzedaje Co tam słychować? Miszka coś zarobiony jesteś? robota jest dla biednych więc tyram No co racja to racja... Też siedzę w robocie...
talib1990 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Akjam, chodzą mi po głowie twoje stalówki:P bym je prysnął na jakiś róż i na zime by były :kox:
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Akjam, chodzą mi po głowie twoje stalówki:P bym je prysnął na jakiś róż i na zime by były :kox: Smerfa już mamy, teraz potrzeba nam landrynkę
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Akjam, chodzą mi po głowie twoje stalówki:P bym je prysnął na jakiś róż i na zime by były :kox: No możemy się dogadać. Leżą i przeszkadzają mi w garażu. Opony tam są chyba do wyebania... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Akjam, chodzą mi po głowie twoje stalówki:P bym je prysnął na jakiś róż i na zime by były :kox: No możemy się dogadać. Leżą i przeszkadzają mi w garażu. Opony tam są chyba do wyebania... :gwizdanie: no co Ty gadasz, sezon by obskoczył
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Akjam, chodzą mi po głowie twoje stalówki:P bym je prysnął na jakiś róż i na zime by były :kox: No możemy się dogadać. Leżą i przeszkadzają mi w garażu. Opony tam są chyba do wyebania... :gwizdanie: no co Ty gadasz, sezon by obskoczył zalezy od stylu jazdy, jezdzac spokojnie to mysle ze 2 sezony da rade :polew: :polew:
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Akjam, chodzą mi po głowie twoje stalówki:P bym je prysnął na jakiś róż i na zime by były :kox: No możemy się dogadać. Leżą i przeszkadzają mi w garażu. Opony tam są chyba do wyebania... :gwizdanie: no co Ty gadasz, sezon by obskoczył zalezy od stylu jazdy, jezdzac spokojnie to mysle ze 2 sezony da rade :polew: :polew: :naughty: aloha
stanley Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 nie jestem zwolennikiem posiadania psa w mieszkaniu, ale takiego biorę w ciemno Rosyjski pies (Russian dog)
Rekomendowane odpowiedzi