Bulik Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 a co jej szukasz? auta od g 9ej :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 11:33_________________________________________________
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 a co jej szukasz? szukałem sejciaka ale po obejrzeniu kilku odpuściłem, jadę zaraz do Będzina Polo oglądać ale to jest jedyne auto które nie zostało sprzedane więc jestem ciekaw stanu, choć czego można oczekiwać po aucie za max 6k btw chyba zacznę dilować takimi furami za 4-7 k bo wszystkie się sprzedają
akjam Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 a co jej szukasz? szukałem sejciaka ale po obejrzeniu kilku odpuściłem, jadę zaraz do Będzina Polo oglądać ale to jest jedyne auto które nie zostało sprzedane więc jestem ciekaw stanu, choć czego można oczekiwać po aucie za max 6k btw chyba zacznę dilować takimi furami za 4-7 k bo wszystkie się sprzedają Taka prawda. Wczoraj gadałem z kumplem, który sobie coś tam handluje i tak właśnie jest. Tańsze furki szybciej idą.
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 maly tani disel w miare mlodym roczniki to moment ludzie kupuja
Bulik Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 maly tani disel w miare mlodym roczniki to moment ludzie kupuja ja yhym
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Adam do zatoru jedziesz? Bulik a co z toba leszczu?
Bulik Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Adam do zatoru jedziesz? Bulik a co z toba leszczu? moja mnie nie pusci
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Adam do zatoru jedziesz? Bulik a co z toba leszczu? moja mnie nie pusci noi? :polew:
Bulik Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Adam do zatoru jedziesz? Bulik a co z toba leszczu? moja mnie nie pusci noi? :polew: powiedziała ,że imprezy z Tobą konczą sie tak samo jak wygląda Twój avatar ...... no i
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Adam do zatoru jedziesz? Bulik a co z toba leszczu? moja mnie nie pusci noi? :polew: powiedziała ,że imprezy z Tobą konczą sie tak samo jak wygląda Twój avatar ...... no i nierozumiem twojej, przeciez jestes tak brzydki ze i tak nic nie poderwiesz wiec niewiem czemu sie o ciebie martwi :polew:
Bulik Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Adam do zatoru jedziesz? Bulik a co z toba leszczu? moja mnie nie pusci noi? :polew: powiedziała ,że imprezy z Tobą konczą sie tak samo jak wygląda Twój avatar ...... no i nierozumiem twojej, przeciez jestes tak brzydki ze i tak nic nie poderwiesz wiec niewiem czemu sie o ciebie martwi :polew: Kasia jest zazdrosna o Ciebie bo wie co robisz po pijaku :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Kasia jest zazdrosna o Ciebie bo wie co robisz po pijaku :polew: chyba zazdrosna ze nie moze jechac pozatym tym razem mam zamiar nie pic
Bulik Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Kasia jest zazdrosna o Ciebie bo wie co robisz po pijaku :polew: chyba zazdrosna ze nie moze jechac pozatym tym razem mam zamiar nie pic
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Kasia jest zazdrosna o Ciebie bo wie co robisz po pijaku :polew: chyba zazdrosna ze nie moze jechac pozatym tym razem mam zamiar nie pic :polew:
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Bulik to powiedz Kasi że pojedziesz zemna i Olą ... :gwizdanie:
Adam.S Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Do Zatoru nie mogę jechać bo w każdą sobotę pracuje ;(
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Do Zatoru nie mogę jechać bo w każdą sobotę pracuje ;( pochytaj jakis urlop czy cos
stanley Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 [br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 12:30_________________________________________________dzisiaj będzie dzień w którym zatrzyma się ziemia idę na karczmę, na kopalnie
Rekomendowane odpowiedzi