akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 co tu się dzieje fuj No gejostwo! powinni wam dac po kropku hehe Mało kropek!
stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem O JEZU
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem To ta fajna Twoja kuchnia co robiłeś?
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego:decayed:
stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego wiem, że je miałeś, u każdej błonka dziewicza została
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego wiem ty wolisz 4jaja przy jednej d*pie :sick3: :sick3: :sick3:[br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 22:09_________________________________________________ ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego wiem, że je miałeś, u każdej błonka dziewicza została buehehehhee dobre :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego wiem, że je miałeś, u każdej błonka dziewicza została Ale Ty waski jestes... przeca to sie odnawia za zaledwie 10 tys zł ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego wiem, że je miałeś, u każdej błonka dziewicza została Ale Ty waski jestes... przeca to sie odnawia za zaledwie 10 tys zł ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba, że tak... masz jakieś namiary ?
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego wiem, że je miałeś, u każdej błonka dziewicza została Ale Ty waski jestes... przeca to sie odnawia za zaledwie 10 tys zł ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba, że tak... masz jakieś namiary ? Info na PW ... [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 22:14_________________________________________________I HYMN Króla Dupaki ... Don Omar Danza Kuduro Video ufficiale
stanley Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego wiem, że je miałeś, u każdej błonka dziewicza została Ale Ty waski jestes... przeca to sie odnawia za zaledwie 10 tys zł ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba, że tak... masz jakieś namiary ? Info na PW ... to jest to? Spawalnictwo prętów i rur Miły Pan Sp. z o.o Knurów ul. giejów 1 ?
Grisza79 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 dzięki za spota Jadąc do Sylesi postałem sobie w korku chwilke.... wypadek był, dachowała corsa bodajże.... Akjam raz jeszcze dzięki za przechowanie bluzy, noi dzięki za te 100zł w kieszonce bluzy Miszka / Kędzior Ja już drina sącze tolek dzięki za pomoc
Mario22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja jestem normalny właśnie piję drinka w niezłym towarzystwie.... sorry za jakość zdjęcie robione telefonem od 5 min sie dobijam do drzwi wez otworz Bez przesady az takie gwiazdy to one nie są pozatym.... MIAŁEM JE ... i powiem Wam szczerze nic specjalnego wiem, że je miałeś, u każdej błonka dziewicza została Ale Ty waski jestes... przeca to sie odnawia za zaledwie 10 tys zł ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba, że tak... masz jakieś namiary ? Info na PW ... to jest to? Spawalnictwo prętów i rur Miły Pan Sp. z o.o Knurów ul. giejów 1 ? Ja z tym odnawianiem błony dziewiczej nie żartowałem... :gwizdanie: Ekskluzywne lachony tak robią... a zarobiony zgred za "DZIEWICE" płaci mega kase
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 dzięki za spota Jadąc do Sylesi postałem sobie w korku chwilke.... wypadek był, dachowała corsa bodajże.... Akjam raz jeszcze dzięki za przechowanie bluzy, noi dzięki za te 100zł w kieszonce bluzy Miszka Ja już drina sącze tolek dzięki za pomoc a moze bys cos tez na moj temat napisal?
Grisza79 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 dzięki za spota Jadąc do Sylesi postałem sobie w korku chwilke.... wypadek był, dachowała corsa bodajże.... Akjam raz jeszcze dzięki za przechowanie bluzy, noi dzięki za te 100zł w kieszonce bluzy Miszka / Kędzior Ja już drina sącze tolek dzięki za pomoc a moze bys cos tez na moj temat napisal? Sorry, zrobiłem już tak jak powinno być :gwizdanie:
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 dowcipnis :naughty: dzięki za spota Jadąc do Sylesi postałem sobie w korku chwilke.... wypadek był, dachowała corsa bodajże.... Akjam raz jeszcze dzięki za przechowanie bluzy, noi dzięki za te 100zł w kieszonce bluzy Miszka / Kędzior Ja już drina sącze tolek dzięki za pomoc Spoko, wiem że potrzebujesz kasy.
Rekomendowane odpowiedzi