stanley Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Q jest dla miętkich pytek ... :polew: tak jak i Leony :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 20:51_________________________________________________ jeździłem rok quattro w benzynie..teraz mam diesla w ośce... i chce super mocną benzyne w quattro albo w mocnym dieslu... jak troche popada to ten moment w dieslu daje troche w dupe jak chce sie od zera odejść komuś.. opony dużo znaczą
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Q jest dla miętkich pytek ... :polew: tak jak i Leony :polew: :polew: :polew: Leon nie leon rocznikowo i mocowo łoi w dupala stare B5 że az miło... :polew: :polew:
nikaa Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Q jest dla miętkich pytek ... :polew: tak jak i Leony :polew: :polew: :polew: Leon nie leon rocznikowo i mocowo łoi w dupala stare B5 że az miło... :polew: :polew: Ja tam gustuję w starszych rocznikach :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Q jest dla miętkich pytek ... :polew: tak jak i Leony :polew: :polew: :polew: Leon nie leon rocznikowo i mocowo łoi w dupala stare B5 że az miło... :polew: :polew: Ja tam gustuję w starszych rocznikach :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Wiedziałem że mamy odmienne gusta .... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Mario...Ty to musisz mieć małą pytkę
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Mario...Ty to musisz mieć małą pytkę Co ??? Przeca wiesz dokładnie jaka mam pytke... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: może nie jest gigantyczna ale to chyba dobrze bo przynajmniej miesci ci sie w ustach .... :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Dokładnie Miszka, nikt tak się nie napina jak Mario, a napinają się Ci którzy mają małe pyrdki Przykro nam, że tak słabo obdarzyła Cię natura :>
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 zabierzcie tego geja stąd :polew: Miszka pamietaj że wszystko co się pisze na tym forum nalezy traktowac jako żart ...
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Dokładnie Miszka, nikt tak się nie napina jak Mario, a napinają się Ci którzy mają małe pyrdki Przykro nam, że tak słabo obdarzyła Cię natura :> u nich to rodzinne
hubtychy Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Mario...Ty to musisz mieć małą pytkę Co ??? Przeca wiesz dokładnie jaka mam pytke... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: może nie jest gigantyczna ale to chyba dobrze bo przynajmniej miesci ci sie w ustach .... :polew: :polew: :sick3: Dokładnie Miszka, nikt tak się nie napina jak Mario, a napinają się Ci którzy mają małe pyrdki Przykro nam, że tak słabo obdarzyła Cię natura :> :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Dokładnie Miszka, nikt tak się nie napina jak Mario, a napinają się Ci którzy mają małe pyrdki Przykro nam, że tak słabo obdarzyła Cię natura :> Po pierwsze kolego pantoflu... Twoja nie narzekała... Po drugie kolego pantoflu... text o b5 zabolał co ??? .. Po trzecie kolego pantoflu... wpadnij na spota to pogadamy .... a na forum kazdy kozak ... :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 zabierzcie tego geja stąd :polew: Miszka pamietaj że wszystko co się pisze na tym forum nalezy traktowac jako żart ... Twoje wczorajsze PW o tym, że byś mi chciał chapnąć dzidę też ?
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 zabierzcie tego geja stąd :polew: Miszka pamietaj że wszystko co się pisze na tym forum nalezy traktowac jako żart ... Twoje wczorajsze PW o tym, że byś mi chciał chapnąć dzidę też ? Nie... sciulu bo było serio ... :gwizdanie: To jak ???
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Dokładnie Miszka, nikt tak się nie napina jak Mario, a napinają się Ci którzy mają małe pyrdki Przykro nam, że tak słabo obdarzyła Cię natura :> Po pierwsze kolego pantoflu... Twoja nie narzekała... Po drugie kolego pantoflu... text o b5 zabolał co ??? .. Po trzecie kolego pantoflu... wpadnij na spota to pogadamy .... a na forum kazdy kozak ... :polew: Ad. 1 - takiemu ogrowi nie dała by się nawet dotknąć Ad. 2 - B5 robi Cię Ad. 3 - jak ja jeździłem na spoty to Ty należałeś do nissan klubu internetowy kozaku
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Pozwól że odpowiem na ad.3 Nazwa wyświetlana: Pucek Wiadomości: 776 (0.484 na dzień) Pozycja: Klubowicze Data rejestracji: 11 Lipiec 2007, 19:34 Ostatnio aktywny: Dzisiaj o 21:37 VS Nazwa wyświetlana: Mario22 Wiadomości: 74 (0.038 na dzień) Pozycja: Nowicjusz Data rejestracji: 10 Sierpień 2006, 19:21 Ostatnio aktywny: Dzisiaj o 21:39 Ad 2 ... Jak tam rozwarstwione chińskie felgi w twoim mega wypasnym B5 ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i w końcu ad 1 ... tu nie odpowiem bo ją lubie ... [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 21:41_________________________________________________Dobra koniec tej napinki bo ktoś to wezmie do siebie i sie obrazi ... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 21:42_________________________________________________P.S. Na TVP2 sie zaczyna Powrót do przyszłości...
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy ja kozaku pisałem o swoim B5? czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? no tak, Knurów, tam uczą liczyć do 10ciu Skoro firma RH jest chińska... mi to pasuje Aaa i nie wiem po jajco wklejasz teraźniejsze statystyki, to Twój jedyny sposób obrony? Fakt jest jeden, każdy kozak ma małego pyrdka
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Tego Twojego PYRDKA sie pisze ... pyrtka ... no chyba że w rybniku przez D ... :polew: ejjjj wołajcie Kędziora on by pewnie z nami popisał... :polew: stanley co dziś pijemy ??? ja mam Harnasia ..
Rekomendowane odpowiedzi